Bianca Drăgușanu are deja un nou iubit?! Diva a primit un buchet imens de flori
in

Bianca Drăgușanu are deja un nou iubit?! Diva a primit un buchet imens de flori

Bianca Drăgușanu a ridicat foarte multe semne de întrebare în mediul online.

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare! Cu toții știm că diva a avut până acum o viață destul de năbădăioasă din punct de vedere sentimental și că ultima sa căsnicie s-a terminat de curând, după mai multe despărțiti și împăcări.

Alex Bodi este cel care i-a fost partener de viață frumoasei Bianca Drăgușanu în ultimii doi ani, însă traiul în această formulă nu a fost unul tocmai roz. Afaceristul a fost de mai multe ori acuzat de infidelitate cu nimeni alta decât focoasa Daria Radionova.

Această aventură nu a fost recunoscută de afacerist la acel moment, însă după ultima despărțire de Bianca Drăgușanu acesta și-a asumat relația cu frumoasa rusoaică.

Dacă Alex Bodi a intrat imediat în altă relație, Bianca Drăgușanu a dat fuga în Dubai pentru a se distra și a uita de problemele amoroase. După ce diva s-a întors acasă, războiul cu rivala sa de temut, Daria, a început.

Cele două au aruncat venin, iar Bianca Drăgușanu a fost foc și pară mai cu seamă când a văzut că actuala iubită a fostului ei partener de viață nu are de gând să se oprească. Diva noastră nu s-a mai putut abține, așa că a rupt tăcerea pe rețelele de socializare.

“Dar nu mă pot abține. (n.r.: una dintre prietene i-a spus: «Abține-te»). Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic! Sunt sfătuită în continuare să nu vorbesc nimic, chiar dacă sunt provocată de cretinoide, eu nu trebuie să vorbesc nimic, pentru că le fac celebre. Le-am făcut deja. Le-am făcut deja celebre! Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic. O să tac, o să tac? Rămâne de văzut”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu are deja un nou iubit?! Diva a primit un buchet imens de flori

Bianca Drăgușanu are un nou iubit?

Ulterior acestei răbufniri, pare-se că Bianca Drăgușanu și-a reluat cursul normal al vieții. A lăsat la o parte subiectul Daria și s-a preocupat de afacerile ei.

Și asta nu e tot! Blondina a făcut un anunț care i-a pus pe gânduri pe admiratorii ei. Vedeta a mărturisit faptul că în scurt timp va avea parte de o cină romantică. Nu știm, însă, în compania cui va fi.

Cert este că, din fotografiile postate de divă, se vede clar că pe lângă ea se află un bărbat misterios. Semnele de întrebare se adâncesc și mai tare cu cât în peisaj apare și un imens buchet de trandafiri albi.