Faptul că fostul său soț se află în arest nu reprezintă un impediment pentru Bianca Drăgușanu în a-și asuma în continuare grija pentru Selena. Frumoasa diva nu face nici un fel de diferență, motiv pentru care o tratează pe cea mică ca pe propria ei fiică, blondina numind-o la un moment dat pe aceasta, ”sora” Sofiei.

Bianca Drăgușanu ne-a demonstrat de-a lungul timpului faptul că excelează la capitolul de mamă și că Sofia este cea mai importantă persoană din viața ei. Este foarte atașată de cei mici, așa că vede în Selena, una dintre cele două fiice ale lui Alex Bodi, o soră nedespărțită pentru Sofia, cu atât mai mult cu cât cele două se înțeleg de minune.

Bianca Drăgușanu are grijă în continuare de Selena, fiica lui Alex Bodi! ”Sora Sofiei”

Se știe faptul că în trecut, pe vremurile în care Alex Bodi și Bianca încă se aflau într-o relație, Selena și Sofia petreceau foarte mult timp împreună, mai ales că ele sunt cam de aceeași vârstă. În ciuda faptului că legăturile amoroase dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au rupt definitiv, diva nu ezită în a-și asuma ocazional rolul de mamă vitregă pentru micuța Selena.

Se pare că blondina nu ține deloc cont de relația nu tocmai bună pe care o are cu fostul ei soț, mai cu seamă că acesta deja se află într-o relație cu rusoaica Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu are grijă în continuare de Selena, fiica lui Alex Bodi! ”Sora Sofiei”

Bianca Drăgușanu, mamă vitregă pentru Selena

Iulia Sălăgean este fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi și i-a adus acestuia pe lume o fetiță minunată pe nume Selena. Între timp, Iulia și Bianca s-au împrietenit destul de tare, așa că în momentele în care mama Selenei are și alte treburi, Bianca se oferă cu bucurie să o ia în grijă pe cea mică.

Bianca Drăgușanu are grijă în continuare de Selena, fiica lui Alex Bodi! ”Sora Sofiei”

Se pare că cele două femei nu-și poartă deloc pică una alteia, în ciuda faptului că au avut același bărbat. Bianca Drăgușanu este trup și suflet pentru Selena și nu o lasă niciodată pe mama acesteia la nevoie.

„Sunt în mașină din nou și mă duc să iau copiii de la grădiniță. Astăzi iau 2 copii de la grădiniță. Nu o iau doar pe Sofia, o iau și pe Selena, sora ei”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.