Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este dovada vie a faptului că viața bate filmul! În ciuda faptului că și-au spus adio, cei doi încă mai au lucruri de împărțit și pare că războiul lor este departe de a se finaliza într-un mod pașnic.

După ce afaceristul a contactat-o pe fosta sa soție chiar dacă se află după gratii, blondina a răbufnit și a aruncat bombă după bombă. A recunoscut faptul că viața alături de Alex Bodi a fost un adevărat calvar și că foarte puține au fost momentele în care a simțit dragoste și fericire alături de el.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au de gând să se oprească prea curând! Diva și-a ieșit din minți și a dat totul pe față. Se pare că discuția telefonică a făcut să erupă vulcanul în ceea ce o privește pe blondină.

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față

În urma reproșurilor venite din partea fostului său soț, Bianca Drăgușanu a recunoscut că afaceristul i-a aplicat bătăi crunte și că, de asemenea, i-a luat și o grămadă de bani. Mai mult decât atât!

Ne putem da seama de faptul că diva a fost scoasă din minți de-a binelea după ce aceasta i-a solicitat afaceristului să-i restituie toți banii pe care i-a luat cu forța de la ea. Mesajul a fost făcut în mod indirect, dat fiind faptul că Alex Bodi are un bun prieten cu care păstrează legătura permanent din închisoare.

Din declarațiile Biancăi reiese faptul că după ce a fost bătută de Alex Bodi, acesta i-a luat fără voia ei și o sumă importantă de bani.

”Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină.”, i-a spus Bianca Drăgușanu acestuia.

Bianca Drăgușanu aruncă bomba despre Alex Bodi! ”M-ai bătut și mi-ai luat banii cu forța”

Alex Bodi, amenințări la adresa milionarului turc

Alex Bodi se simte nedreptățit total din cauza faptului că Bianca Drăgușanu are legătură cu turcul milionar. Cu toate că ei doi nu se mai află într-o relație, apele nu s-au liniștit deloc între ei. Din contră, încep să fie din ce în ce mai tulburi și agitate.

Printre altele, Alex Bodi i-a spus fostei sale soții să aibă în vedere faptul că va purta o discuție față în față cu milionarul turc după ce va ieși din închisoare.

”Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel.”, i-a spus Alex Bodi Biancăi Drăgușanu.