Bianca Dragușanu, atac dur la adresa divelor din România. Blondina a făcut-o praf pe Carmen de la Sălciua: „Ești penibilă cu diplomă”

Bianca Dragușanu a răbufnit pe Instagram.

Bianca Dragușanu, atac dur la adresa divelor din România. Blondina a făcut-o praf pe Carmen de la Sălciua: "Ești penibilă cu diplomă"

Bianca Dragușanu este la curent cu tot ce se întâmplă în showbiz. Blondina a luat foc, după ce a auzit mai multe lucruri despre anumite vedete de la noi. Ea le-a atacat dure pe divele de la noi, fără să se gândească la consecințe. Nu s-a putut abține deloc, iar fanii au susținut-o în tot ceea ce a declarat.

Vedeta este recunoscută pentru felul sincer în care tratează orice subiect. Nu se poate abține deloc, în momentul în care are ceva de zis. Zilele acestea, a răbfunit pe Instagram și cel mai grav este că s-a luat rău de tot de Carmen de la Sălciua.

Bianca Drăgușanu nu s-a mai putut abține

Bruneta a fost recent în vizită la Alexandra și Ionuț Bodi. Imaginile pe care le-a postat cântăreața de muzică de petrecere au stârnit diverse controverse în mediul online. Fanii au sărit la gâtul ei și i-au transmis cuvinte dure. Ea nu s-a putut abține să nu le dea replica.

Biancăi Drăgușanu i s-a pus și ei pata pe această situație și i-a transmis artistei un mesaj foarte, foarte dur. Se pare că ea încă nu i-ar fi dat replica, nu în mod public, dar admiratorii încă așteaptă.

Bianca Dragușanu, atac dur la adresa divelor din România. Blondina a făcut-o praf pe Carmen de la Sălciua: "Ești penibilă cu diplomă"

”Am intrat pe Tik Tok și o văd pe una amărâtă… Dar cu milioane de likeuri. O văd pe altă amărâtă care e cântăreață de muzică de petrecere, care s-a dus să se pozeze cu amărâta, ca să-și facă ea niște follow-uri și like-uri! Băi, femeie, ești penibilă cu diplomă! Lasă femeia amărâtă în pace! Dați-i unfollow la cârtița asta disperată”, a spus Bianca pe Instagram.

Bianca Drăgușanu are foarte mare grijă de felul în care arată. Vedeta merge mereu la salon, pentru că vrea să fie un exemplu pente femeile care stau mereu cu ochii pe ea. Motivul pentru care a ales să vorbească despre divele de la noi a fost o poveste pe care a auzit-o acolo. Nu a dat niciun nume, dar admiratrorii ei au o vagă bănuială despre cine ar putea fi vorba.

”Aici, la salon, se bârfește, se povestește și am auzit o poveste despre niște mocangiste, care săptămâna trecută și-au dat tag între ele și s-au provocat să-și dea gelul jos de pe unghii. Păi, părerea mea este următoarea: ce se întâmplă, fetelor? Nu vă mai fac saloanele unghii moca? Vreți să arătați ca niște coropișnițe? E ”grele” așa. Nu se face pe gratis și noi nu suntem cu moca”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.