Bianca Drăgușanu continuă scandalul! Blondina a sărit din nou la gâtul lui Carmen de la Sălciua: „Te dai mare”

Un nou scandal a izbucnit in showbiz!

Bianca Drăgușanu continuă scandalul! Blondina a sărit din nou la gâtul lui Carmen de la Sălciua: "Te dai mare"

Bianca Drăgușanu este în război cu artista Carmen de la Sălciua. Zilele acestea, blondina s-a luat de ea public. Motivul pentru care a decis să facă asta este vizita ei pe care le-a făcut-o „Regilor Tikok-ului”. Bruneta a mers în locuința Alexandrei și a lui Ionuț Bodi, gest care a stârnit o serie de controverse în mediul online.

Ei bine, tot ce și-a dorit ea a fost să le aducă zâmbetul pe buze celor doi. Din păcate, nu toată lumea văzut cu ochi buni fapta sa. Ea a fost luată la rost de internauții care sunt de părere că umbă după urmăritori și după aprecieri. După toate acestea, ea a încercat să lămurească pe toată lumea că nu își dorește popularitate, ci doar să ajute.

Bianca Drăgușanu i-a declarat război lui Carmen de la Sălciua

Sigur că Bianca Drăgușanu nu a crezut în spusele cântăreței, deși părea extrem de sinceră. I-a adresat acesteia cuvinte dure în mediul online. Nu s-a putut abține nici o secundă să îi transmită acesteia tot ce gândește. Totul a ajuns pe internet și s-a declanșat un întreg scandal. Toată lumea aștepta reacție lui Carmen de la Sălciua, iar ea nu a întârziat să apară.

Artista i-a transmis un mesaj iubitei lui Alex Bodi, spunând că are un respect enorm pentru iubitul ei. El a ajutat-o pe aceasta cu mașină pentru filmarea unui videoclip, dar a sărit în apărarea iubitei sale de data aceasta. El a făcut-o prag pe Carmen, iar Bianca a transmis un alt mesaj adresat vedetei. Ea a făcut o filmare, în care a spus tot ceea ce a avut pe suflet, iar fanii au susținut-o până la capăt.

Bianca Drăgușanu continuă scandalul! Blondina a sărit din nou la gâtul lui Carmen de la Sălciua: "Te dai mare"

“Ați auzit? Când eu am făcut o anumită femeie amărâtă, am făcut-o, că empatizez cu ea. Adică, nu te duci cu două pungi de pufuleți, îți faci poze cu femeia și apoi te dai mare c-ai ajutat-o cu două pungi de pufuleți și un iaurt! Nu! Iar voi, cârtițelor, care v-ați grăbit… deci, puneți mână de la mână, astea care ați făcut cearta voastră de pițigoaie și renovați bucătăria femeii, fără să vă pozați!”, a declarat Bianca Drăgușanu.

“Să pună ele mână de la mână, să se alieze cu «Carmen de la Salcie, de sub salcie» și să trimită niște pachete, să ajute familia aia”, a spus Alex Bodi.