Bianca Drăgușanu de neînduplecat după arestarea lui Bodi! Blondina nu îl iartă nici când e după gratii! „Nu mă interesează”

Toată lumea a crezut că problemele dintre Bodi și Bianca se vor rezolva. Mai ales atunci când aceasta și-a arătat compasiunea față de fostul ei soț aflat în aceste momente în arest. Lucrurile însă nu au stat deloc așa. Focoasa blondină e hotărâtă să nu îl ierte pe cel care a înșelat-o cu o altă femeie.

Bianca Drăgușanu de neînduplecat după arestarea lui Bodi! Blondina nu îl iartă nici când e după gratii!"Nu mă interesează"

Deși ar fi trebuit să fie vizibil afectată de episodul prin care trece fostul ei soț în aceste momente, Bianca dovedește altceva. Ea a arătat că face orice în momentul de față pentru a se bucura cât mai mult de viață. Cel puțin asta reiese din numeroasele postări care curg pe profilul ei de socializare de pe Instagram.

Încă de la primele ore ale dimineții și până seara blondina postează în mod constant fiecare pas pe care îl face.  Chiar dacă abia s-a întors din Dubai vedeta e hotărâtă să plece din nou alături de fetița ei. Ea hotărâse încă dinainte ca să se bucure de o perioadă cât mai departe de România.

Nu vrea să audă de fostul soț

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au încheiat relația în urmă cu aproape două săptămâni. În timpul scurt care a urmat după fiecare s-a dat peste cap pentru a-i demonstra celuilalt că este de fapt extrem de fericit. Mai mult viețile lor păreau în văzul tututor a fi schimbate complet.

Odată ce Bianca a plecat în vacanță în Dubai a anunțat că nu mai vrea să se intoarca de acolo. De asemenea nici Bodi nu s-a lăsat mai prejos și s-a afișat deja cu noua iubită, rusoaica Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu de neînduplecat după arestarea lui Bodi! Blondina nu îl iartă nici când e după gratii!"Nu mă interesează"

Pe conturile de socializare ale celor doi a urmat o adevărată bătălie în imagini și ipostaze în care aceștia au dorit să fie văzuți. În timp ce Alex Bodi se fotografia făcând gesturi tandre alături de Daria, Bianca își etala formele apetisante antrenându-se alături de un instructor în Dubai. Deznodământul ce a urmat a fost cu adevărat desprins din telenovele.

Asta pentru că milionarul nu a apucat să se bucure prea mult de iubita lui pe care a adus-o în România, pentru că a fost săltat de mascați. Val vârtej Bianca s-a întors în țară și toată lumea credea că blondina îl va ierta fără să stea pe gânduri. În realitate aceasta nu a trecut se pare peste dezamăgirea suferită de pe urma fostului său soț.

Întrebată dacă are cunoștință despre ceea ce se va întâmpla cu viața lui Bodi aceasta a răspuns scurt și pragmatic că nu este interesată de subiect. Totuși creatoarea de modă a ținut să specifice că ea crede despre acesta că nu are nici o legătură cu acuzațiile care i se aduc.

”Nu mă interesează. Cred că este nevinovat.” a spus blondina.

 

În curând Bianca va pleca din nou în Dubai, de data aceasta alături de Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav. Blondina a anunțat pe rețelele de socializare că viața ei se va schimbă în bine și că este nerăbdătoare să primească toate lucrurile pe care le aștepta de mult.