Bianca Drăgușanu de urgență la Istanbul. Fosta lui Bodi pregătește o întâlnire cu turcul bogat?

Fosta lui Bodi a plecat de urgență în Turcia în urmă cu o zi. Deși a anunțat că se duce acolo în interes de afaceri toată lumea se întreabă ce va face blondina pe malul Bosforului.

Bianca Drăgușanu vrea să dea uitării tot trecutul ei din ultimii doi ani. Blondina pare că se concentrează acum pe zona de business pe care, susține ea, vrea sa o extindă. Pentru moment fosta lui Bodi se ocupă de afacerile din România însă are planuri mari ca în curând să își deschidă una și în Dubai.

În prezent Bianca și-a făcut bagajele și a plecat direct în Turcia de unde vrea să își refacă stocurile de obiecte și materiale textile pentru perioada următoare. Plecarea ei însă a ridicat multe semne de întrebare mai ales în ceea ce privește țara pe care a ales-o.

Toată lumea credea despre Bianca că aceasta ar fi optat strategic pentru a merge în Istanbul. Asta deorece acolo, în urmă cu două luni, s-a întâlnit cu cel mai celebru milionar turc, Cengiz.

Bianca Drăgușanu de urgență la Istanbul. Fosta lui Bodi pregătește o întâlnire cu turcul bogat?

Nu e pregătită pentru o nouă relație

Chiar dacă Bianca Drăgușanu are toată determinarea de a trece peste ultima ei relație după ce Bodi a dezamăgit-o, se pare că inima sa este de altă părere. Totul din cauză că aceasta are nevoie de o perioadă în care să își revină din punct de vedere emoțional.

Deși nu a arătat acest lucru, diva a fost extrem de afectată când a aflat că a fost înșelată o lungă perioadă cu rusoaica Daria Radionova. De altfel, lovitura de grație a lui Alex Bodi de a o aduce în țară pe amanta sa i-a lăsat creatoarei de modă un gust amar peste care cu greu se mai poate trece.

„Bianca nu vrea să mai aibă legătură cu acest subiect. Nu își dorește să se implice încă într-o relație ci vrea să se axeze pe cariera ei momentan.”, a anunțat o sursă apropiată vedetei.

Bianca a declarat însă în ultima emisiune la care a participat, la Teo Show, că pleacă la Instanbul doar pentru a aduce marfă înainte de sărbători, pentru brandurile de care se ocupă.

„Nu vreau să mă prindă Moș Nicolae fără marfă pe stoc” a declarat diva în direct la Kanal D.

Se mută definitiv în Dubai?

Bianca a luat pe toată lumea prin suprindere după ce a declarat în timpul vacanței din Dubai că ia în calcul să se relocheze acolo. Vedeta le-a explicat fanilor că se întoarce în țară doar pentru a o lua pe Sofia, dar în curând se va reîntoarce din nou acolo.

Bianca a fost încurajată în a face acest pas și de Ramona Gabor. Creatoarea de modă este convinsă că ar da lovitura în acest domeniu pe piața din Dubai.

Deocamdată însă Bianca va pleca în Dubai de sărbători alături de mama și fiica ei. Fosta soție a lui Bodi are de gând, așa cum a specificat, să se bucure din plin de viață și de carieră, intenționând să nu se mai gândească deloc la trecut.