Bianca Drăgușanu, decizie de ultimă oră! Nu mai e cale de întors!”Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai!”

Dacă cineva mai speră că cel mai mediatizat cuplu va reveni într-un fel sau altul vreodată la sentimente mai bune se pare că aacest lucru nu va mai fi posibil. Asta pentru că Bianca a luat o decizie fără precedent.

Bianca Drăgușanu, decizie de ultima ora! Nu mai e cale de întors!"Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai!"

Bianca și Alex Bodi și-au încheiat socotelile în urmă cu doar câteva zile. De atunci și până în prezent viețile amadurora s-au schimbat definitiv și cel mai probabil irevocabil. Dacă milionarul și-a făcut deja o altă relație, blondina a decis că viața ei trebuie să aibă alt curs, departe de România. Bianca a făcut anunțul acum oficial legat de plecarea ei din țară.

 Se întoarce în țară pentru a-și lua fiica

Cel mai probabil la auzul acestor planuri, Bodi va fi pus pe gânduri! Când toată lumea credea că Bianca suferă extrem de mult după dezamgirea prin care a trecut, în realitate diva își face noi planuri pentru viitorul ei. Deși a scăpat porumbelul în urmă cu ceva timp de când se află în Dubai că se gândește să rămână acolo, acum blondina a ținut să facă anunțul cât se poate de oficial. Bianca se va întoarce în țară doar pentru a-și lua fetița. Ulterior cele două se vor întoarce în strainatate pentru o perioada nedeterminată de timp.

Bianca Drăgușanu, decizie de ultima ora! Nu mai e cale de întors!"Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai!"

Fosta prezentatoare a dat marea veste pe contul ei de Instagram acolo unde este urmărită de peste 1 milion de fani. Se pare că deși pare extrem de fericită, Bianca îi duce dorul fetiței ei și a lui Victor Slav. În momentele în care vedeta călătorește sau are activități la atelier, Sofia petrece destul de mult timp cu bunica ei.

”’Va dau eu o știre bombă că am văzut că se scriu tot felul de chestii. Vin acasă,o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai, pentru că viață în Dubai chiar este că în Rai. Abia aștept să îmi iau copila și să stăm aici cât ne place nouă.” a spus Bianca pe Instastory.

La finalul anunțului, fosta soție a lui Bodi a ținut să îi transmită un mesaj și fetiței ei.

”Sofia, te iubește mami! Vine acasă după tine!” a mai adăugat blondina.

 Se implică în afaceri în Dubai

Chiar dacă inițial a anunțat că pleacă într-o vacanță pe care o merită pe deplin, relaxarea Biancăi în Dubai s-a transformat într-o adevărată călătorie de afaceri. Asta pentru că diva nu poate stă niciodată degeaba. În Dubai, Bianca s-a întâlnit cu Ramona Gabor alături de care pregătește lansarea pe piață a unui parfum de nișă. Cele două foste manechine sunt extrem de bune prietene de pe vrea când fosta iubita a lui Alex Bodi era asistentă tv în cadrul emisiunii Un show Păcătos prezentată de Dan Capatos la Antena 1. Odată cu plecarea Ramonei în Dubai în urmă cu câțiva ani cele două vedete au continuat se pare să păstreze o legătură destul de apropiată.

Dacă Bianca își limpezește gândurile după despărțire, nici Ramona Gabor nu stă mai bine la acest capitol. Sora Monicăi Gabor pare să fie singură, având în vedere că pe contul ei de socializare nu au mai apărut fotografiii cu ea la brațul unui bărbat de ceva timp.