Bianca Drăgușanu, decizie radicală în plin scandal cu Carmen de la Sălciua: “Haideţi să facem ceva prin fapte”

Cum și-a luat fanii prin surprindere Bianca Drăgușanu!

Bianca Drăgușanu, decizie radicală în plin scandal cu Carmen de la Sălciua: “Haideţi să facem ceva prin fapte”

Bianca Drăgușanu a reușit să ia pe toată lumea de pe Instagram prins surprindere. Fosta prezentatoare de la Kanal D le-a povestit fanilor despre ceea ce urmează să facă alături de iubitul ei. Unii sunt de părere că se simte vinovată pentru toate cuvintele urâte pe care i le-a adresat cântăreței. Și tocmai de aceea vrea să procedeze așa.

Ei bine, se pare că vedeta vrea să se implice în camapanii umanitare alături de Alex Bodi. Cel care a venit cu ideea este chiar el. Blondina și-a lăudat iubitul pentru ideile frumoase pe care le are și îl susține de fiecare dată. I s-a părut și ei un lucru potrivit și vor face toate aceste fapte bune împreună.

Din câte a spus chiar ea, nu este pentru prima dată când el ajută oamenii care au nevoie. S-a mai implicat și în alte proiecte, doar pentru a le duce zâmbetul pe buze nevoiașilor. În plus, au luat decizia ca toate gesturile frumoase pe care le vor face să nu fie filmate și postate peste tot. Astfel că a criticat-o din nou pe Carmen de la Sălciua pentru gestul ei. Nu vrea să se scrie despre asta și nici să primească felicitări din partea necunoscuților.

Bianca Drăgușanu e pusă pe fapte bune

“Să știți că eu sunt sfătuită de cel mai bun prieten al meu! De cel mai bun confident al meu, de cel mai bun PR-al al meu, cu toate că eu nu am avut niciodată PR în viața mea. Eu, Bianca Drăgușanu, sunt Bianca Drăgușanu pentru că eu am fost cel mai bun PR al meu! Dar, în momentul de față, sunt consiliată cu sfaturi 100% reale de iubitul meu, care îmi este și bun prieten, și care-mi este și bun confident, și care are grijă de mine acum”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, decizie radicală în plin scandal cu Carmen de la Sălciua: “Haideţi să facem ceva prin fapte”

Mai mult de atât, le-a sugerat oamenilor care au de gând să se implice alături de ei să îi scrie în privat. Blondina vrea să ofere haine, mâncare, dar și jucării oamenilor care au avut mai puțin noroc în viață. În prag de sărbători și cei fără posibilități ar trebui să se bucure, iar iubita lui Alex Bodi nu va sta cu mâinile în sân.

“Acum serios, haideți să facem ceva prin fapte pentru oamenii nevoiași! Mai ales pentru cei care cer ajutor, pentru că, uite, vin sărbătorile, pentru că e frumos să împărțim și jucării, și haine. Și să punem mână de la mână și să facem un gest frumos, umanitar, fără poze, fără să ne dăm mari, fără să ne lăudăm – pentru oamenii care chiar au nevoie de lucrușoare, de mâncare, de bani, de ce nu? Hai să ne unim! Cine are inițiativă, poate să îmi scrie în privat”, a mai zis ea.