Bianca Drăgușanu este atrasă de bărbații periculoși! Ce au în comun Alex Bodi și Tristan Tate?

Bărbații roiesc în jurul ei dar focoasa blondină nu se lasă cucerită de oricine. Ultimii iubiți pe care diva i-a avut reflectă cel mai bine gusturile pe care aceasta le are în materie de bărbați.

Bianca Drăgușanu este în mod cert una dintre cele mai frumoase femei din România. Având în vedere acest lucru, diva are și o serie de pretenții bine definite atunci cànd își alege partenerii.
La o scurtă analiză a celor care au trecut prin viața ei este mai mult decât clar că Bianca țintește doar spre cei mai puternici bărbați care încearcă să o cucerească.

Visa un medic, dar a iubit milionari

Despre Bianca Drăgușanu se poate scrie în mod cert un roman având în vedere viața tumultoasă a vedetei. În ceea ce privește latura amoroasă, diva a avut mereu o traiectorie sigură spre bărbații cel puțin la fel de puternici precum personalitatea ei. Într-unul dintre interviurile sale, focoasa blondină declara că a visat  dintotdeauna ca cel care o  va duce la altar să fie un medic, preferabil estetician. Viața i-a jucat o festă creatoarei de modă scoțându-i în cale doar parteneri potenți financiar.

Bianca Drăgușanu este atrasă de bărbații periculoși! Ce au în comun Alex Bodi și Tristan Tate

Dacă odată cu mariajul cu Victor Slav se credea că diva a renunțat la gusturile vechi, totul a luat o întorsătură neașteptată la doar doi ani de la nuntâ. Bianca și tatăl fetiței ei și-au spus adio, iar blondina s-a întors la obiceiurile de dinainte.

Tot atunci a apărut în viața ei Tristan Tate, un băiat de oraș recunoscut în Capitală ca un adevărat „crai de Dorobanți”. Bărbatul de origine străină i-a furat inima Biancăi destul de repede. După doar căteva zile de relație oficială cei doi își declarau deja iubirea unul față de celălalt.

Despre ocupația lui Tristan Tate se vehiculau mai multe zvonuri la vremea respectivă. Multe persoane din anturajul lui susțineau că tânărul milionar ar deține alături de fratele lui un studio de videochat, iar modelele care prestau munca respectivă erau racolate chiar de el.

În mod absolut surprinzător, câteva săptămâni mai târziu de la despărțirea de Tristan, Bianca se îndrăgostește de Alex Bodi, acuzat acum la rândul lui de faptul că ar fi racolat fete pentru a le obliga alături de alți colegi din dosar să se prostitueze.

Urmărită de ghinion sau nu, în ceea ce îi privește pe bărbații care i-au trecut prin viață, Bianca a ales doar bărbați periculoși după divorțul de Victor Slav.

Cu cine s-a iubit înainte?

Bianca nu s-a ferit să povestească public despre prima ei relație din tinerețe care s-a dovedit a fi una extrem de toxică. Blondina a fost cuplată cu un bărbat despre care suținea ulterior că era foarte periculos.
În perioada respectiva Bianca a fost supusă terorii fiind agresată foarte des de partenerul ei. De altfel, ani de zile, blondina a suferit de pe urma agresiunilor.

Fosta soție a lui Alex Bodi a suferit mai multe intervenții chirugicale pentru a scăpa de traumatismele lăsate de bătăile administrate de iubit.