Bianca a înnebunit internauții de sex masculin cu ultimele ei postări. Diva blondină a lăsat orice inhibiție deoparte și a dansat lasciv. Părtași la momentul ei de „glorie” i-au fost prietenii apropiați care au intrat în joc imediat.

A sărbătorit alături de Iulia Bodi

Fostele lui Alex Bodi au devenit de nedespărțit mai ales după ce Bianca s-a separat de afacerist. Iulia și creatoarea de modă merg peste tot împreună și își cresc fetițele precum două surori așa cum Bianca a precizat. De această dată cele două blonde focoase au fost la o petrecere acasă la o altă prietenă de a vedetei. Vizibil fericită, Bianca a pornit camera și a început să danseze pe manelele preferate ale fostului ei. Bineînțeles a împărtășit momentul cu cei peste un milion de fani pe care îi are pe Instagram.

Îmbrăcată în alb, cu un top care îi pune în evidență formele, blondina a trezit cu siguranță numeroase fantezii în mintea bărbaților care i-au văzut postările.

Și pentru că prietenii ei știu că diva adoră petrecerile cu lăutari, aceștia s-au conformat și au intrat în jocul ei. Iulia Bodi alături de un alt bărbat misterios alături de care Bianca apare tot mai des au dansat alături de divă și chiar au aruncat pe ea cu sutele de euro.

Bodi o vrea înapoi

Cel mai probabil Bianca a arătat prin gestul ei că este fericită după ce a triumfat în fața rivalei sale rusoaice. Deși aceasta a venit din Londra să îl viziteze pe Alex Bodi în arest, milionarul a sunat-o pe cea cu care a ajuns în fața ofițerului stării civile în urmă cu ceva timp.

De altfel, blondina a primit și alte mesaje prin prieteni comuni cu fostul ei că acesta visează să se împace cu ea. Chiar dacă în convorbirea cu Alex Bodi acesta nu a spus concis că o vrea înapoi, afaceristul a lăsat de înțeles că așteaptă ca diva să lupte pentru dragostea lor.

Dacă focoasa creatoare de modă se distrează alături de prietenele ei, Daria se află singură în casa milionarului. Rusoaica a venit în țară doar pentru a-l vizita pe cel care i-a furat inima. Cei doi au avut voie conform legii să discute pentru pe perioadă de timp determinată. Daria nu a putut să intre cu telefonul mobil sau alte surse de comunicare în incinta spațiului în care milionarul a putut primi vizita. Actuala iubită a lui Bodi urmează să plece în curând înapoi în Marea Britanie.