Bianca Drăgușanu îi dă replica Dariei după ce a acuzat-o că-și cumpără singură buchetele de trandafiri: ”Este un clovn”

Bianca Drăgușanu nu lasă deloc garda jos! A dat de pământ cu actuala iubită a fostului său soț printr-un mesaj postat în mediul online.

Bianca Drăgușanu îi dă replica Dariei după ce a acuzat-o că-și cumpără singură buchetele de trandafiri: ”Este un clovn”

Bianca Drăgușanu a luat pur și simplu foc după ce Daria Radionova a acuzat-o că-și face singură cadouri și că, de fapt, nu ar fi vorba de niciun admirator în viața ei. Și de această dată diva dă de pământ cu actuala iubită a fostului său soț. Ca de obicei, blondina a dat imediat replica și nici nu a apelat la diplomație sau subtilitate pentru a-și face cunoscute gândurile.

Am putea spune că este vorba despre o poveste de dragoste extrem de încâlcită și că războiul dintre cele două rivale nu va avea un sfârșit prea curând. Cu toate că Daria își dorește să fie lăsată în pace, așa cum a menționat chiar ea în mesajul de pe Instagram, nu ezită totuși să arunce cu jigniri în blondină.

Mai mult decât atât, părerea pe care o are față de fosta iubitului său nu a făcut decât să o scoată și mai tare din minți pe Bianca, astfel că ceea ce a urmat a fost mai mult decât previzibil.

Cu toții o știm pe Bianca Drăgușanu ca pe o femeie luptătoare, asumată, dar și foarte vulcanică, care nu se sfiește să-și arate ghearele ascuțite atunci când este nevoie. De data aceasta a avut un motiv întemeiat să ia atitudine, căci Daria, printre altele, a acuzat-o că își cumpără de una singură toate buchetele de trandafiri pe care le postează în mediul online.

Bianca Drăgușanu îi dă replica Dariei după ce a acuzat-o că-și cumpără singură buchetele de trandafiri: ”Este un clovn”

Bianca Drăgușanu dă cu Daria de pământ

Fără să ezite vreo secundă, Bianca Drăgușanu i-a dat imediat replica celei care a călcat-o pe coadă. Pe paginile de Instagram ale ambelor dive au ”curs” numai cu vorbe grele. Bianca susține faptul că rusoaica nu este altceva decât un… clovn care face circ în mediul online.

”Nu dați vina pe un clovn pentru că este un clovn. În schimb, continuați circul.”, a fost mesajul postat de Bianca Drăgușanu.

Nu mai există niciun semn de întrebare în legătură cu persoana pentru care Bianca a scris postarea. Diva a venit cu aceste rânduri la scurt timp după ce Daria a postat primul mesaj despre ea pe profilul de Instagram.

Daria, convinsă de faptul că Bianca își face cadouri singură

În cazul în care ați uitat, în urmă cu puțin timp, Daria a postat un mesaj destul de dur cu privire la Bianca Drăgușanu în care a menționat că persoana ei nu reprezintă deloc interes pentru ea și că își dorește să nu mai aibă legătură cu fosta soție a iubitului său.

”Eu nu am nimic cu tine. Te-am blocat peste tot. Nu avem ce discuta și nu avem ce împărți. Eu de fel nici nu îmi aduc aminte de ea. O pomenesc doar când ea singură compune acest rahat! Eu îmi trăiesc viața din plin și precis nu am timp pentru careva atacuri. Nu mă gândesc la ea. Nu-mi pasă de ea. Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață.”, a fost o parte din mesajul Dariei.