Bianca Drăgușanu, imagini incendiare din Maldive! Vedeta trăiește pe lux și opluență, departe de țară!

Dacă anul trecut a traversat o perioadă nu tocmai bună, iată că acum Bianca Drăgușanu e mai bine ca oricând. Vedeta se află în Maldive alături de Gabi Bădălau, potrivit surselor noastre, acolo unde trăiește pe lux și opulență. S-a fotografiat în cele mai incendiare ipostaze, iar bărbații sunt uimiți de frumusețea sa!

Bianca Drăgușanu, imagini incendiare din Maldive! Vedeta trăiește pe lux și opluență, departe de țară!

După ce toate lucrurile s-au mai calmat, iar Alex Bodi s-a cuplat cu Daria Radionova, Bianca Drăgușanu și-a găsit în sfârșit liniștea. Blonda a fost surprinsă în compania lui Alex Bodi în urmă cu doar o zi, iar acum cei doi au plecat direct în Maldive, unde petrec mult timp împreună în locurile exclusiviste și tot timpul pe lux și opulență!

Bianca Drăgușanu, imagini incendiare din Maldive!

Ei bine, iată că vedeta se bucură din plin de vacanța scump unde a plecat alături de Gabi Bădălau, cel cu care spune momentan că nu are nicio legătură și că sunt doar prieteni, însă noi vom fi cu ochii-n patru, iar atunci când vor da marea veste, cu siguranță de la noi o să aflați prima dată!

Bianca Drăgușanu, imagini incendiare din Maldive! Vedeta trăiește pe lux și opluență, departe de țară!

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în cele mai incendiare ipostaze, iar recent a făcut și un live pe Instagram unde le-a arătat fanilor săi în ce loc frumos a fost dusă de către soțul Claudiei Pătrășcanu, căci divorțul nu a fost încă pronunțat, însă șansele de împăcare sunt 0!

Îmbrăcată în cele mai sexy costume de baie, Bianca Drăgușanu întoarce toate privirile pe nisipiul fierbinte și din postările ei se vede că e foarte fericită. Blondina își petrece timpul mereu pe plajă și e mândră de corpul ei, căci de aia nu neglijează niciodată sportul și se antrenează mereu, chiar și în afara țării atunci când e plecată!

Bianca Drăgușanu plănuiește să se mute în Dubai!

După ce mai tot timpul am văzut-o în Dubai, tot timpul și acolo în cele mai scumpe locații, iată că acum vedeta se pregătește să se mute în orașul de fițe! Aceasta are în plan să plece din România și să stea mai mult acolo, iar acum deja se gândește să caute un apartament unde să poată stă!

Mai mult de atât, ar vrea să o ia și pe fiica sa cu ea, aceasta fiind din relația cu fostul său soț și care a rămas la ea, dar care poate fi mereu și în prejma bărbatului, cuplat recent cu o tânără focoasă!