Bianca Drăgușanu, imagini interzise din Istanbul! Cum s-a lăsat fosta lui Alex Bodi filmată în camera de hotel

Vedeta nu a ținut cont de ihibiții și a arătat tuturor ce corp perfect are. Ultimele imagini cu Bianca Drăgușanu au scandalizat internetul.

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Alex Bodi a recunoscut că are o relație cu Daria, fosta sa amantă

Bianca nu pare să țină deloc cont de faptul că fostul ei iubit trece momentan printr-o perioadă critică. Focoasa blondină se arată în fiecare zi tot mai zâmbitoare și radiantă de când a rămas singură.

Deși a suferit o dezamăgire profundă creatoarea de modă vrea să se bucure acum din plin de tot ceea ce o înconjoară. Plecată în Istanbul în interes de afaceri, fosta soție a lui Bodi a încins internetul cu o serie de imagini postate pe conturile ei de socializare.

S-a lăsat filmată cu posteriorul la vedere

Tot publicul din România știe că Bianca Drăgușanu eate pasionată de a avea un aspect fizic de invidiat. Fosta prezentatoare nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul ca trece aproape lună de lună prin cabinetul medicului ei estetician pentru a-și aduce îmbunătățiri fizice. Inclusiv medicul ei, Călin Doboș, a recunoscut că blondina are deseori diverse cerințe care mai de care mai îndrăznețe.

Bianca Drăgușanu, imagini interzise din Istanbul!Cum s-a lăsat fosta lui Alex Bodi filmată în camera de hotel

Dacă pe unele a reușit să și le ducă la bun sfârșit pe altele medicul a refuzat să i le facă. În ceea ce îi privește posteriorul, Bianca pare să fie extrem de mândră de rezultatul obținut așa că nu ratează nici un moment pentru a-l scoate în evidență.

În urmă cu scurt timp diva s-a lăsat filmată în camera de hotel în care este cazată în Istanbul. Aceasta a apărut în imagini într-un body extrem de mulat care îi scotea formele în evidență și care îi lasă la vedere posteriorul tunat.

Fără inhibiții Bianca a defilat ca pe un podium de modă prin camera de hotel având pe fundal orașul de pe malul Bosforului. Cum era de așteptat blondina a atras imediat reacții din partea fanilor, după ce a postat imaginile pe internet. În scurt timp fotografia ei a fost apreciata de peste 25 de mii de urmăritori.

Se află în Turcia în interes de afaceri

Dacă toată lumea se întreba cine a reușit să intre în camera de hotel a Biancăi pentru a o filma, ei bine, doar prietenele ei cele mai bune au avut „onoarea”. Diva a plecat alături de doua prietene și partenere de business pentru a achiziționa marfă din Istanbul.

Atelierul ei din Capitală rulează la capacitate maximă de la blănuri spectaculoase până la materiale pentru confecționat rochii. Bianca nu va rămâne prea mult timp în Turcia ci se va întoarce în țară peste doar câteva ore.