Bianca Drăgușanu iubește din nou?! Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Bianca Drăgușanu pare că iubește din nou și că l-a uitat complet pe Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu iubește din nou?! Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Bianca Drăgușanu este o femeie liberă acum care așteaptă să fie cucerită pentru a iubi din nou. Se pare că acest plan a fost pus în mișcare mult mai repede decât ne-am fi așteptat cu toții.

S-a despărțit de fostul ei partener de viață, afaceristul Alex Bodi, acum câteva zile, însă ambii pare-se că sunt foarte bine din punct de vedere sentimental.

Imediat după ce ruptura s-a produs, afaceristul și-a asumat relația cu cea cu care a fost acuzat de infidelitate, pe vremea cand inca umbla cu Bianca Drăgușanu. Noua jumătate a lui Bodi, rusoaica Daria Radionova, nu a avut nevoie să facă decât un pas de la amantă la iubită. Astfel cei doi sunt acum, în mod oficial, într-o relație.

Mai mult decât atât, în numele iubirii, Daria chiar s-a mutat în casa iubitului ei. Fericirea lor nu a durat foarte mult timp, pentru că Alex Bodi a fost arestat, acuzat fiind de proxenetism. Chiar și așa, se pare că cei doi sunt alături unul de celălalt la bine și la greu.

Bianca Drăgușanu, prinsă din nou în mrejele iubirii?

Bianca Drăgușanu se declară a fi acum o femeie neimplicată în nicio relație de iubire și fără nicio obligație. Cu toate acestea, postările din mediul online ar sugera cu totul altceva. S-ar părea că cel puțin un bărbat din viața ei îi face curte focoasei blondine în mod constant.

Este o femeie răsfățată, iar dovadă în acest sens stau cadourile și imensele buchete de trandafiri pe care diva le primește adesea de când s-a despărțit de fostul soț.

Bianca Drăgușanu iubește din nou?! Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Credeați că după despărțire frumoasa vedetă va suferi? Nici vorbă de așa ceva. Bianca a dat fuga în Dubai să se relaxeze și să uite de relația năbădăioasă pe care a avut-o cu Alex Bodi. Nici în România nu a lăsat garda jos, căci aceasta este văzută des cum se plimbă prin cele mai de fițe restaurante, nu singură, ci însoțită de prieteni ori având alături un bărbat misterios.