Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj cu subînțeles pe Instagram. Diva l-a iertat pe Alex Bodi: „I-ai judecat și condamnat”

Bianca Drăgușanu și-a arătat latura cea mai plăcută într-un mesaj de iertare și speranță.

Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles pe Instagram. Diva l-a iertat pe Alex Bodi: "I-ai judecat și condamnat"

Zilele trecute Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să se despartă. Nu este pentru prima dată când cele două vedete trec printr-o astfel de situație dificilă. Aceștia s-au împăcat și s-au despărțit de nenumărate ori până acum încât fanii lor deja nu mai știu ce să creadă despre cei doi. Deși nu trecuseră nici măcar două luni de la ultima împăcare se pare că totul s-a terminat definitiv de data aceasta.

În plus diva a luat o decizie care a reușit să șocheze pe toată lumea. Vedeta vrea să o ia pe fiica ei, Sofia, și să se mute din România cât mai curând posibil. Aceasta are de gând să se stabilească în Dubai acolo unde a mers imediat după ce a pus punct relației cu fostul iubit.

Bianca Drăgușanu știe să ierte, când e cazul

Nu este tocmai o perioadă bună pentru Alex Bodi. Afaceristul este acuzat de proxenetism și de trafic de droguri. Ziua trecută mascații au luat cu asalt locuința sa de lux și au percheziționat fiecare colț al acesteia. Mai mult decât atât fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este nevoit să petreacă 24 de ore în arestul poliției.

„De mult nu ne mai leagă nimic! Fiecare are viața lui de multă vreme! Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i se întâmplă! Este nevinovat și cu siguranță va trece și peste impasul acesta! Îi doresc sănătate! O să se descurce, pentru că e nevinovat!”, a declarat Bianca în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles pe Instagram. Diva l-a iertat pe Alex Bodi: "I-ai judecat și condamnat"

Ghinioanele se țin lanț pentru afacerist iar Bianca Drăgușanu se pare că regretă faptul că acesta este nevoit să treacă prin astfel de situații complicate, mai ales când este implicată și poliția. Recent ea a acordat un interviu în care a vorbit sincer despre ceea ce se petrece în clipa de față cu Bodi. Mai mult de atât ea a susținut că fostul ei partener de viață este nevinonat.

Recent ea și-a surprins fanii cu un mesaj plin de compasiune. Se pare că l-a iertat pentru tot ceea ce i-a făcut și este gata să meargă înainte cu capul sus.

„Transformarea judecății în compasiune este un proces alchimic interior inestimabil. Dacă reușești, exact în momentul în care esști mai supărat pe cineva sau pe tine, să pășești din judecată în compasiune, nu numai că produci vindecare în tine, dar o aduci și în exteriorul tău, în cei pe care i-ai judecat și condamnat”, a postat diva la InstaStory.