Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles pentru Alex Bodi. Ce a putut blondina să spună despre relația lui cu Daria Radionova

Chiar dacă vrea să arate tuturor că și-a refăcut viața, Bianca nu se dezminte. Blondina a lansat un nou atac la adresa celui cu care s-a iubit.

Bianca se bucură din plin de câteva zile în orașul de pe malul Bosforului. Blondina a plecat alături de prietena ei cea mai bună pentru a se întâlni cu nimeni altul decât noul pretendent la inima ei.

Vedeta a dat de pare frâu liber sentimentelor și a lăsat trecutul în urmă. Chiar dacă toată lumea credea că diva suferă în tăcere, ea i-a lăsat acum pe toți mască odată cu decizia de a se reîntâlni cu dușmanul lui Alex Bodi.

Deși se presupune că ar trebui să se focuseze pe experiența de acum, Bianca trimite în continuare semnale către cel care a trădat-o.

Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles pentru Alex Bodi. Ce a putut blondina să spună despre relația lui cu Daria Radionova

De data aceasta, aflată în Istanbul ea a postat pe Instagram un mesaj acid cu trimitere la relația pe care o are acum fostul ei soț.

„Vezi că cea care e totul pentru tine a fost tăvălită de toți”, a scris Bianca pe Instastory.

Istoric periculos între divă și gangster

Bianca și Cengiz Siklaroglu s-au întâlnit prima dată la finalul lunii Septembrie când blondina și Alex Bodi s-au despărțit.

Milionarul din Mediaș a plecat la Monaco alături de Daria Radionova, iar creatoarea de modă s-a răzbunat în cel mai dur mod pe acesta.

Bianca a decis să se întâlnească la rândul ei cu cel care îi trimitea mesaje pe Instagram.

După o seară petrecută în casa gangsterului, blondina s-a întors alături de prietena ei în țară.

Auzind de mișcarea periculoasă pe care fosta lui a bifat-o, Alex Bodi s-a întors la ea pentru a se împăca.

Chiar dacă atunci au trecut peste episodul separării, Alex Bodi nu era convins că cea pe care a dus-o la altar nu l-a înșelat.

Astfel, afaceristul și-a folosit toate cunoștințele sus puse pentru a ajunge la gangsterul cunoscut de lumea bună a Turciei.

Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles pentru Alex Bodi. Ce a putit să spună blondina despre rusoaica Daria Radionova

Într-un final, Alex Bodi a reușit să stea de vorbă cu Cengiz chiar în impozanta casă a acestuia din centrul Istanbulului.

Cei doi au luat cina alături de alți prieteni de ai gangsterului.

La marea întâlnire de taină aceștia au făcut și câteva fotografii care Cengiz a dorit să rămână confidențiale.

Recent, imaginile respective au ajuns în presă, moment în care turcul s-a înfuriat la culme.

Acesta a lansat un atac în care îl avertizează pe Alex Bodi că trebuie să plătească pentru faptul că a mințit în ceea ce privește divulgarea fotografiilor.

Cengiz i-a transmis milionarului din Mediaș că poate ajunge la el chiar și în închisoare dacă își propune acest lucru.