Bianca Drăgușanu, mesaj tranșant pentru Alex Bodi după ce magistrații i-au respins cererea de eliberare! Ce a putut să spună diva despre milionar

Cel mai mediatizat cuplu al României continuă să șocheze și după despărțire. Bianca Drăgușanu i-a transmis fostului ei un mesaj dur chiar dacă acesta primise deja o lovitură din partea magistraților.

Începe războiul?!Ce riscă Alex Bodi dacă anchetatorii vor ține cont și de certificatul medico-legal pe care Bianca Drăgușanu și l-a scos de la IML

Vremurile în care cea mai tunată vedetă din Romănia era mereu îngăduitoare cu Alex Bodi și în care îl primea înapoi după fiecare ceartă au apus de mult. După despărțirea de milionar, Bianca Drăgușanu nu se mai lasă impresionată de nimic. Mai mult, după vestea dureroasă primită ieri de avocații afaceristului, diva a postat în mediul online un mesaj plin de sarcasm, cu dedicație pentru fostul ei.

„Decizia este definitivă”

Bianca și Alex Bodi au decis să își încheie socotelile în urmă cu câteva săptămâni. De atunci, ambii au luat-o pe drumuri complet diferite încercând să arate tuturor că sunt fericiți și în această formulă. Tot atunci, diva a anunțat că decizia este una definitivă, iar de data aceasta nu mai ia în calcul ideea vreunei împăcări.

Bianca Drăgușanu, mesaj tranșant pentru Alex Bodi după ce manistrații i-au respins cererea de eliberare! Ce a putut să spună diva despre milionar https://desprevedete.ro/?p=10101&preview=true

Deși fostul ei soț trece prin momente grele acum, Bianca nu se mai lasă impresionată de situația lui. După ce magistrații l-au înștiințat ieri pe Bodi că cererea lui de eliberare din arestul preventiv nu este acceptată, Bianca a postat un mesaj pe contul ei de Instagram prin care a stârnit multe reacții.

Deși a precizat că nu o mai interesează deloc de afacerist, diva era, se pare, la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat.

„Nu poți face pact cu diavolul, iar apoi să aștepți ca Dumnezeu să te salveze”, a scris blondina pe Instastory.

Vrea să se mute definitiv în Dubai

Odată cu despărțirea de milionar, Bianca și-a făcut bagajele și a plecat direct în Dubai. Preț de câteva zile, blondina s-a răsfățat alături de prietena ei, Ramona Gabor, la plajă, în cluburi și la shopping. Ce-i drept l-a iubit pe Bodi însă ea a rămas îndrăgostită de viața bună, drept urmare a anunțat că și-ar dori să se mute definitiv în Dubai.

Bianca s-a interesat deja și despre detaliile legate de școlarizarea fiicei ei, Sofia, care ar putea fi înscrisă fără probleme la grădiniță acolo. Chiar dacă a aflat că prețurile sunt exorbitante, vedeta susține că banii nu ar fi un impediment dacă va decide să facă acest pas.

„Costă în jur de 10.000 de euro pe an școlarizarea, dar nu e asta problema, produce mami atâția bani încât nu are timp să îi cheltuie”, a precizat creatoarea de modă.

Întoarsă în țară, fosta lui Bodi a decis ca deocamdată să plece în Dubai alături de mama și de fiica ei doar pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă, urmând ca o eventuală decizie a relocării să o ia anul viitor.

Bianca și Alex Bodi au avut o relație tumultoasă întinsă pe o perioadă de doi ani de zile. Printre numeroase certuri, împăcări și chiar episoade de agresiune, cei doi au declarat la un moment dat la unison că își doresc împreună o familie și doi băieți. Pentru a-și îndeplini acest vis, cuplul a vizitat de câteva ori o clinică privată din București renumită pentru fertilizarea in vitro.