Bianca Drăgușanu, nou atac la adresa Dariei! Diva a făcut-o praf pe rusoaica lui Bodi:”Reginele nu sunt în competiție cu…”

Războiul divelor care au trecut prin dormitorul lui Bodi este departe de a se fi încheiat. Bianca Drăgușanu o desființează pe cea care i-a luat locul în viața milionarului

Daria și Bianca Drăgușanu, război mut pe rețelele de socializare! ”Mințile goale fac cel mai mult zgomot”

Una dintre cele mai dure lupte purtate în online în această perioadă le are drept protagoniste pe femeile care i-au marcat viața amoroasă lui Bodi în ultima vreme.
În timp ce milionarul se află după gratii și așteaptă cu nerăbdare expirarea mandatului de arest preventiv, cele două dive se războiesc pe Instagram necontenit. Bianca Drăgușanu și Daria Radionova își trimit reciproc înțepături în mediul online provocându-se și invocând fiecare defectele celeilalte.

În urmă cu puțin timp Bianca a fost cea care a aruncat din nou sămânța de scandal după ce Daria a insinuat ieri ca diva și-ar trimite singură buchete de flori.

A numit-o femeie de moravuri ușoare

Cele două rivale demonstrează că atunci când orgoliul este călcat, lupta este una dură, chiar dacă războinicele sunt catalogate drept niste adevărate modele de frumusețe.
Ieri Daria a fost cea care a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj în limba română în care preciza că nu își dorește deloc aă fie asociată cu fosta iubită a lui Alex Bodi. Mai mult, rusoaica a insinuat că Bianca este invidioasă pe succesul ei, acesta fiind motivul atacurilor permanente.

Bianca Drăgușanu, nou atac la adresa Dariei! Diva a făcut-o praf pe rusoaica lui Bodi:"Reginele nu sunt în competiție cu..."

De asemenea, actuala parteneră a lui Alex Bodi a scris în mesajul respectiv că Bianca își trimite singură buchete de flori pentru a atrage atenția.

Intrebată ce părere are despre declarația rusoaicei focoasa blondină a numit-o „clovn”.

Cum Bianca nu lasă niciodată lucrurile nerezolvate mai ales când vine vorba de atacurile la adresa ei, în urmă cu puțin timp aceasta a postat în mediul online un mesaj în care șterge pe jos cu rivala ei.

„Queens don’t compete with hoes/Reginele nu sunt în competiție cu femeile de moravuri ușoare”  , a scris diva pe Instastory.

Sute de fani i-au arătat creatoarei de modă că sunt de partea ei trimitându-i nenumărate mesaje de încurajare. Bianca a mărturisit de mai multe ori pe Instagram că se simte compleșită de felul în care comunitatea ei o răsfață.

Daria a acceptat inelul Biancăi

După ultima împăcare cu Bianca Drăgușanul afaceristul Alex Bodi a vrut să îi dăruiască acesteia inelul de logodnă însă vedeta nu a vrut să îl primească.

Ulterior, milionarul i-a făcut cadou bijuteria actualei iubite, Daria Radionova. Rusoaica l-a acceptat și se pare că este extrem de încântată de alegerea făcută.

Daria și-a afișat ostentativ pe Instagram bijuteria primită de la iubitul ei.

Alex Bodi se află ïncă în arest preventiv iar cea care locuiește acum în luxoasa lui vilă este nimeni alta decât actuala lui iubită.

Milionarul mai are de petrecut cel puțin câteva zile după gratii acolo unde încearcă să îi convingă pe oamenii legii că este nevinovat. Afaceristul trebuie să le demonstreze celor care îl anchetează cum a reușit să facă averea pe care o deține în prezent. Dacă se va dovedi că aceasta provine din ilegalități o mare parte din ea va fi vândută pentru recuperarea prejudiciilor.