Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au reușit în mod sigur, dincolo de controverse, să atragă toată atenția unei țări întregi prin relația pe care au avut-o. Cu certuri și împăcări mediatizate intens, cu episoade de agresiune și o căsătorie, urmate ulterior de un divorț rapid, toate au pus pe jar audiența din toate mediile.

Dacă unii încă erau de părere că și de această dată scenariul va lua o turnură neașteptată, ei bine acest lucru pare să fie imposibil acum. Dincolo de noua relație în care Alex Bodi s-a implicat, Bianca a vrut să lămurească pe toată lumea că nu mai există nici o cale de împăcare între ea și fostul ei soț.

Bianca Drăgușanu nu mai vrea să audă de Alex Bodi! Diva a făcut lumină în telenovela anului :"Nu mai există cale de împăcare!"
Acum s-a aflat! Ce făcea, de fapt, Alex Bodi înainte să fie săltat de mascaţi

„Eu am luat această decizie”

Bianca a declarat recent ca ea a fost cea care a pus piciorul în prag și a încheiat definitiv relația cu milionar, după multe alte încercări. Gurile rele spun însă că totul a pornit de pe fondul infidelitătii afaceristului, fapt despre care Bianca ar fi aflat din greșeală.

Mai exact, relația pe care acesta o afișează acum cu Daria ar data de fapt de luni bune. Acesta ar fi fost și principalul motiv care a determinat-o pe creatoarea de modă să își facă bagajele și să plece definitiv din relație.

„Eu nu am nimic să îmi reproșez. Eu sunt impecabilă în relația pe care am avut-o cu el. A trecut, a fost. Eu, personal, mie, nu am nimic să îmi reproșez. Am fost exemplară și sunt o femeie exemplară”, a menționat recent vedeta.

În mod suprinzător, focoasa blondină a ținut să precizeze că nu și-a pierdut încrederea în bărbați deși a trecu prin multe dezamăgiri într-un timp extrem de scurt. Așadar, Bianca este pregătită oricând pentru o relație însă nu mai este dispusă să o continue pe cea cu fostul ei soț.

Alex Bodi fericit cu noua relație, chiar și din arest

Nici milionarul Alex Bodi nu mai pare interesat de o nouă împăcare cu Bianca așa cum s-a întamplat în trecut. Fostul divei se arată extrem de liniștit cu noua partaneră care se pare că îi oferă tot sprijinul ei mai ales în momentele grele pe care acesta le traversează. Bodi face gesturi de mulțumire pentru Daria Radionova din arest trimițându-i flori și compleșindu-o cu romantism.

La rândul ei, rusoaica este extrem de hotărâtă să îi fie acestuia alături până la eliberare. Deși Daria avea posibilitatea să plece înapoi în Londra, după ce milionarul a fost arestat, ea a ales totuși să îl aștepte stând chiar în vila acestuia din Pipera.