Bianca Drăgușanu nu se cumințește deloc! Vedeta a pozat cu cele mai frumoase forme la vedere

Bianca Drăgușanu a pus încă odată pe jar imaginația tuturor bărbaților.

Bianca Drăgușanu nu se cumințește deloc! Vedeta a pozat cu cele mai frumoase forme la vedere

Bianca Drăgușanu, fie că e singură ori într-o relație, rămâne aceeași femeie senzuală, apetisantă și plină de surprize. Are un trup de milioane și este tunată din cap până în picioare. Însă trebuie să recunoaștem că meritul aparține și medicilor esteticieni care au făcut o treabă mai mult decât excelentă. Cu formele-i irezistibile, nu s-a lăsat până nu a răscolit mințile tuturor bărbaților care o urmăresc.

Bianca Drăgușanu se menține la nivelul reputației sale de fiecare dată. Mereu aranjată și pregătită să cucerească lumea, ne asăltează constant cu fotografiile sale super hot, în care își pune în evidență cele mai frumoase forme. Drept urmare, și de data aceasta, viitoarea divă de Dubai a oferit admiratorilor săi o imagine de vis.

Nu mai există nicio urmă de îndoială! Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai focoase vedete și drept dovadă stau fotografiile super fierbinți care strigă: „I still got it!”.

Bianca Drăgușanu a dat dovadă, de-a lungul timpului, de faptul că este o femeie puternică care știe ce sa ceară de la viață. Chiar dacă pe plan personal a avut parte de mai multe ”peripeții”, în carieră lucrurile au stat cu totul altfel, unde succesul nu s-a depărtat niciodată de ea.

Însă realizarea de care poate fi cea mai mândră este cea de mamă, având o fetiță minunată ce a rezultat din căsnicia cu Victor Slav. Nu este nici un secret că are o relație foarte apropiată și specială cu micuța ei fiică, fiind o mamă model din acest punct de vedere.

Bianca Drăgușanu, cu formele la vedere

Bianca Drăgușanu nu se cumințește deloc! Vedeta a pozat cu cele mai frumoase forme la vedere

Deși Bianca Drăgușanu este o mămică exemplară, aceasta a dovedit că știe să aibă grijă și de ea, fără să-și neglijeze nici corpul și nici fanii. Lipistă de orice inhibiție diva nu se ferește să-și arate formele apetisante în cele mai de invidiat posturi.

De data ascesta, Bianca Drăgușanu ne-a surprins cu o ținută extrem de ”generoasă”, formată doar dintr-un body de culoare neagră extrem de mulat.

Vorbele sunt de prisos, căci imaginea cu pricina face cât o mie de cuvinte. Și-a lăsat astfel posteriorul tunat și cât se poate de bombat să vorbească de la sine.