Bianca Drăgușanu, reacție dură la criticile Oanei Zăvoranu. Războiul dintre cele două continuă

Fosta soție a lui Alex Bodi răspunde jignitor criticilor Queridei

Bianca Drăgușanu

După ce Oana Zăvoranu a criticat-o pe Bianca Drăgușanu în spațiul virtual, fosta parteneră a lui Alex Bodi a reacționat jignitor, se pare.

Aceasta nu este singura de pe lista Queridei însă, căci, de ceva vreme, fosta soție a lui Pepe a luat mai multe persoane publice în vizor, criticându-le, fără a-i păsa deloc de reacțiile primite în schimb.

Războiul dintre cele două este departe de a se încheia. Oana și Bianca pare că au multe să-și spună

Totul a început când Oana Zăvoranu a lansat o serie de critici asupra celor mai cunoscute persoane care activează în mediul online și/sau care apar la TV, dorind a le „demasca” pe acestea.

Actuala soție a lui Alex Ashraf a demonstrat că nu-i pasă de consecințe sau de reacțiile create în urma dezvăluirilor sale cu privire la acțiunile vedetelor, ea mereu exprimându-și punctul de vedere, prin orice mijloace.

Când Bianca Drăgușanu a fost criticată, a reacționat imediat și astfel războiul dintre cele două a izbucnit

oana-zavoranu

Bianca Drăgușanu și Anda Adam au fost comparate, actrița din „Sacrificiul” amintind despre un episod al emisiunii „Ferma” în care Anda ar fi fost acuzată că și-ar fi spălat lenjeria intimă într-o oală pentru gătit și, totodată a spus că „Bianca Buzilă Wanna Be”, după cum a poreclit-o, ar fi imitată în comportament de către Anda, doar că nu-i iese prea bine.

Bianca Buzila Wanna be în mizerie, am înțeles. Suntem pregătiți de talentul și frumusețea ta inegalabile. Ce îți plimbi în mașină? C****** sau chiloții puși la înmuiat?

După aceste afirmații, Bianca Drăgușanu a oferit o replică subtilă în mod public, nepermițându-i acesteia să o jignească. Astfel că, fără a da vreun nume, blonda a ripostat pin câteva cuvinte destul de dure, având grijă să menționeze că nu-și consumă timpul și energia cu oricine, întrucât acestea sunt prețioase. De asemenea, Bianca a mai precizat că munca sa este pe bani.

Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja – a fost mesajul Biancăi către Oana Zăvoranu.

Dacă până acum, dintre toate persoanele de care Oana s-a luat, niciuna nu a ripostat dur, Bianca a decis să nu tacă și să-i întoarcă acesteia jignirile, prin intermediul rețelelor sociale.