Bianca Drăgușanu, s-a aflat ce greutate și ce înălțime are! Secretul siluetei sale de vis

Bianca Drăgușanu este considerată una dintre cele mai sexy apariții din țara noastră și pe bună dreptate. Are un corp de vis și niște forme pe care toate femeile și le-ar dori și după care toți bărbații râvnesc.

Bianca Drăgușanu, s-a aflat ce greutate și ce înălțime are! Secretul siluetei sale de vis

Bianca Drăgușanu este una dintre femeile din România care întoarce toate capetele pe stradă. Nu mai est un secret faptul că a avut nevoie de mai multe operații estetice pentru a ajunge așa cum este acum. Mereu asumată, blondina a recunoscut de fiecare dată că nu are de gând să se oprească în a-și îmbunătăți corpul și că ori de câte ori va simți să facă o îmbunătățire în acest sens o va face fără să stea pe gânduri și fără să-i pese de gura lumii.

Are niște forme de invidiat și o siluetă cum rar mai vezi. Baba suferă la frumusețe, iar Bianca Drăgușanu știe din plin acest lucru. Chiar dacă a trecut printr-o sarcină, corpul ei arată mai bine ca niciodată. Se pare că statutul de mamă îi priește din plin, iar micuța sa Sofia reprezintă o sursă inepuizabilă de inspirație și iubire pentru ea.

Chiar dacă nu a avut de un trecut prea liniștit mai ales din din punctul de vedere al relațiilor amoroase, trecând prin mai multe despărțiri și împăcări, Bianca Drăgușanu nu s-a ascuns niciodată după degete și a vorbit deschis despre bărbații din viața ei, dar și despre situația ei amoroasă. Acum, după mai multe încercări, se iubește cu afaceristul Alex Bodi mai mult ca niciodată.

O întrebare care se află pe buzele tuturor este legată de înălțimea, dar mai ales de greutate Biancăi Drăgușanu. Știm cu toții că arată demențial, însă puțin știu ce îi arată cântarul focoasei blondine. Oare să fie de bine? Bianca Drăgușanu are 1.81 m înălțime și în jur de 63-64 de kilograme. Iar asta nu este tot! Care este, de fapt, secretul unei siluete perfecte?

Bianca Drăgușanu, s-a aflat ce greutate și ce înălțime are! Secretul siluetei sale de visBianca Drăgușanu, s-a aflat ce greutate și ce înălțime are! Secretul siluetei sale de visBianca Drăgușanu, s-a aflat ce greutate și ce înălțime are! Secretul siluetei sale de vis

Bianca Drăgușanu, secretul siluetei de vis

Știm că nu pare, dar credeți-ne că este simplu! Iubita lui Bodi a recunoscut de fiecare dată că are un echilibru între alimentație, sport și somn, pe care le consideră de altfel foarte importante pentru sănătatea sa. Bianca se consideră o gurmandă și are 3 mese pe zi. Nu se ferește din a mânca orice are poftă. De ce? Dă totul jos la sală!
Bianca și Bodi sunt nelipsiți din sala de fitness, acolo unde se antrenează zilnic pentru a-și menține corpurile demne de invidia tuturor!