Bianca Drăgușanu s-a întors la milionarul turc! Cum s-a dat de gol?

Telenovela fără sfârșit în care Bianca Drăgușanu are rolul principal pare să continue să surprindă. De data aceasta, diva a făcut o mișcare periculoasă care îl va înfuria pe fostul ei iubit aflat în prezent în spatele gratiilor.

Bianca Drăgușanu de urgență la Istanbul. Fosta lui Bodi pregătește o întâlnire cu turcul bogat?

Încurcate sunt căile dragostei mai ales când la mijloc se aflâ una dintre cele mai mediatizate persoane publice din România. Bianca Drăgușanu nu se dezice de modul unic prin care surprinde pe toată lumea cu gesturile ei.
De această dată focoasa blondină a reușit să își surprindă fanii cu ceea ce a lăsat să se înțeleagă despre viața ei amoroasă.

Nu mai vrea să audă de Alex Bodi

Nimeni nu ar fi crezut că celebrul cuplu al Biancăi și al milionarului Alex Bodi va ajunge să se destrame. Asta pentru că toate conflictele lor se încheiau cu împăcări pasionale pe care cei doi le expuneau în văzul tuturor.

După ce a fost trădată de afacerist toată lumea credea că diva își vindecă rănile după despărțire. Focoasa blondină le-a arătat astăzi tuturor că a trecut deja la următorul capitol. Bianca s-ar fi întors la turcul în casa căruia a petrecut o seară în urmă cu două luni.

Ea a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu acesta, alături de replica celebră din filmul pe care diva l-a vizionat alături de gangsterul Cengiz.

„Are you lost baby girl?/Te-ai rătăcit, iubito?” , a scris fosta lui Bodi pe Instastory.

 

Bianca Drăgușanu s-a întors la milionarul turc! Cum s-a dat de gol?

La rândul lui, turcul are grijă să reposteze toate imaginile pe care Bianca le împărtășește cu fanii ei, semn că este extrem de atent la tot ce face aceasta.

Chiar dacă este deocamdată arestat preventiv Bodi reușește să afle tot ce se întâmplă afară. Cel mai probabil deși acum are o altă relație, gestul Biancăi îl va înfuria la culme pe afacerist.

În prezent există numeroase speculații legate de idila pe care chiar turcul Cengiz ar insista să o continue cu blondina. Totul pentru că autointitulatul „gangster” și-ar dori de fapt să se răzbune în acest mod pe Alex Bodi care i-a pus la îndoială renumele.

Bianca schimbă Dubaiul pe Instanbul?

Creatoarea de modă s-a întors recent din vacanța petrecută în Dubai cu gândul să revină pe meleagurile lumii arabe alături de fetița ei pentru o perioadă mai îndelungată. După ce a anunțat încântată călătoria se pare că ceva a determinat-o pe divă să renunțe la acest gând.
Ulterior, Bianca a precizat că a decis ca până la urmă să meargă de sărbători în Dubai alături de mama și fiica ei.

Gurile rele sunt de părere că în curând focoasa blondină va schimba destinația inițială cu un zbor sore Istanbul pentru a se întâlni cu Cengiz.

Turcul Cengiz Siklaroglu este cunoscut în showbizul din România după ce a bifat două relații cu Ioana Filimonși Otilia Bilionera. În ambele cazuri despărțirile s-au încheiat destul de agresiv.