Bianca Drăgușanu, șcene de infarct într-o sală de fitness! Diva și-a etalat toate formele într-o ținută transparentă / FOTO

Bianca Drăgușanu a făcut sport în cea mai sexy ținută de sală.

Bianca Drăgușanu, șcene de infarct într-o sală de fitness! Diva și-a etalat toate formele într-o ținută transparentă / FOTO

Bianca Drăgușanu nu își mută focusul atenției de pe scopurile sale nici măcar în data de 1 decembrie. În această zi, majoritatea românilor petrec așa cum știu ei mai bine și își dau voie să ”păcătuiască” din punct de vedere gastronomic fără să se simtă vinovați ulterior.

Ei bine, nu este vorba despre Bianca Drăgușanu în această ecuație! Fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi nu pierde nici măcar o zi, așa că face tot ce îi stă în putință pentru a arăta din ce în ce mai bine. Diva nu și-a luat liber astăzi, căci ea a muncit la fel ca și în celelalte zile lucrătoare. Vizita la sala de fitness s-a lăsat, în mod cert, cu ”victime”.

Frumoasa noastră divă a dat tot ce e mai bun din ea și a executat impecabil fiecare antrenament. Să nu mai vorbim de ținuta pe care o avea. Un singur lucru este cert și anume acela că blondina a dat peste cap imaginația tuturor bărbaților cu farmecele sale.

Bianca Drăgușanu, într-o formă de zile mari

Știm cu toții faptul că Bianca Drăgușanu este adepta unui stil de viață sănătos și destul de activ, așa că și ziua de 1 decembrie o prinde tot în sala de fitness. Dar și cum o prinde! Într-o ținută extrem de provocatoare, bineînțeles, în propriul stil caracteristic, Bianca și-a arătat cele mai frumoase forme.

Echipamentul de sport pe care îl purta lăsa la vedere mult mai mult decât în mod obișnuit. Cu o croială aparte, fâșiile transparente de pe hainele Biancăi au putut lăsa destul loc imaginației bărbaților.

Bianca Drăgușanu, șcene de infarct într-o sală de fitness! Diva și-a etalat toate formele într-o ținută transparentă / FOTOBianca Drăgușanu, șcene de infarct într-o sală de fitness! Diva și-a etalat toate formele într-o ținută transparentă / FOTOBianca Drăgușanu, șcene de infarct într-o sală de fitness! Diva și-a etalat toate formele într-o ținută transparentă / FOTO

Chiar și așa, vedeta a făcut față cu brio tuturor antrenamentelor pe care antrenorul i le-a dat. Și nu, Bianca nu este adepta doar a aparatelor din sala de sport, ci și a sacului de box. Da, ați auzit bine! Bianca își dorește să aibă din ce în ce mai multă forță. Oare se pregătește pentru un scop anume, având în vedere evenimentele din ultima vreme dintre ea, fostul soț și Daria Radionova?! Vom vedea!