Bianca Drăgușanu, încă o apariție de infarct! S-a fotografiat în așternuturi fără pic de machiaj! FOTO
in

Bianca Drăgușanu și-a petrecut seara alături de noul iubit misterios? Imaginile care îl vor scoate din minți pe Alex Bodi!

Telenovela în care cea mai tunată vedetă din România joacă în rol principal pare să nu fi ajuns încă la punctul culminant. Dacă Alex Bodi s-a cuplat deja, focoasa blondină a dat și ea lovitura.

Cine se aștepta ca în urmă cu două luni membrii fostului cuplu să ajungă să o ia pe drumuri complet diferite într-un timp atât de scurt? Ei bine, căile dragoste sunt mereu încurcate, iar acest lucru e cu atât mai mult valabil pentru Bianca și Alex Bodi. Fanii au fost luați prin surprindere ieri de creatoarea de modă care a afișat pe contul personal de Instagram imagini care au trezit suspiciuni legate de o posibilă nouă relație.

Bianca răfățată de noul partener?

După lungi declarații în care Bianca anunța cu surle și trâmbițe că după despărțirea de Alex Bodi se va concentra în mod expres pe cariera și evoluția ei în domeniul afacerilor, luând în calcul chiar relocarea în Dubai, blondina a provocat stupoare. Aceasta a lăsat să se înțeleagă ca deja viața i-a scos în cale un nou prinț.

Asta pentru că în mediul online, creatoarea de modă a postat ieri la primele ore ale dimineții un buchet imens de trandafiri roșii, cel mai probabil primit din partea unui bărbat misterios.

Suspiciunile fanilor ei au atins cote maxime aseară când blondina a publicat pe contul ei o imagine în care se antrena cu mănușile de box.

Bianca Drăgușanu și-a petrecut seara alături de noul iubit misterios? Imaginile care îl vor scoate din minți pe Alex Bodi!

Astfel blondina a împărtășit cu fanii că în ultimele zile este pasionată de antrenamentele de box pe care le realizează aproape zilnic alături de musculosul ei antrenor personal.

Instructorul îi dedică toată atenția divei și se asigură că exercițiile ei sunt făcute corect, ca fosta lui Bodi să își păstreze formele perfecte ale trupului.

Cel mai probabil, vedeta a vrut cu ardoare să arate că viața merge înainte și în cazul ei. Imaginile l-ar putea face gelos pe fostul ei, dar din păcate, coform legii, Alex Bodi nu are acces la internet fiind în perioada arestului preventiv. Cea care ar putea însă să vadă imaginile postate de Bianca este rivala ei, rusoaica Daria Radionova.

Bianca vrea să se mute în Dubai

Plecată recent într-o vacanță în Dubai, Bianca Drăgușanu a luat în calcul ideea de a se muta acolo alături de fiica ei. Creatoarea de modă s-a gândit deja cum să își extindă afacerea și să își înscrie micuța în sistemul de învățământ dde acolo. Deocamdată însă blondina nu a luat o decizie definitivă în acest sens.