Bianca Drăgușanu arată foarte bine din cap până în picioare. Cu niște forme parcă desenate, diva atrage toate privirile oriunde merge. Nici nu este de mirare că are atât de mulți admiratori, căci blondina muncește foarte mult pentru a arăta ca o zeiță.

Cine s-ar fi așteptat ca cele două foste soții ale lui Alex Bodi să devină cele mai bune prietene? Blondinele sunt ca două surori, iar fiicele lor se înțeleg de minune. Nu se lasă deloc și pare că acum formează o echipă în fața căreia nu se poate opune nimeni, nici măcar săgețile care vin din partea Dariei Radionova mai ales către Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și-a pus posteriorul la bătaie în văzul tuturor / FOTO

Sătule de capitală și cu o poftă intensă de relaxare și distracție, Bianca și Iulia și-au luat fetițele, pe Sofia și Selena, și au plecat la munte. Poate vă gândeați că divele ar opta, mai degrabă, pentru o vacanță de lux în afara țării, așa cum ne-au obișnuit, de altfel, însă nu și de această dată. Cele două au dat vacanțele extravagante din Dubai pe o stațiune montană de la noi din țară, mai exact pe Sinaia.

Bianca Drăgușanu și-a pus posteriorul la bătaie în văzul tuturor / FOTO

Bianca Drăgușanu, distracție pe cinste în piscină

Bianca Drăgușanu depune eforturi considerabile pentru a fi în cea mai bună formă. Nu doar operațiile estetice sunt ”răspunzătoare” pentru felul în care arată, ci și sportul și alimentația, elemente care sunt foarte importante pentru blondină. Muncește atât de mult la corpul său încât nu are cum să nu arate și fanilor ei cât de seducătoare este când își etalează formele.

Bianca Drăgușanu nu putea rata piscina din incinta hotelului. Chiar dacă afară sunt temperaturi cu minus, blondina a încins atmosfera instant. Într-un costum de baie format din două piese, aceasta a fost filmată în piscină.

Bianca Drăgușanu și-a scos la înaintare formele bombate în văzul tuturor / FOTO

Alex Bodi, încă 30 de zile în arest preventiv

Pe când fostele sale soții se relaxează și se distrează la munte, el duce traiul greu al închisorii. Ultima perioadă nu a fost deloc prosperă pentru Alex Bodi, întrucât problemele cu legea i-au făcut numai zile amare. Acum este privat de libertate, fiind acuzat că ar face parte dintr-o rețea periculoasă de proxenetism.