Bianca Drăgușanu are o fire excentrică și adoră luxul. De acest obicei nu se dezice nici când vine vorba de mașinile pe care le conduce. Blondina a făcut un gest de aroganță în aceste vremuri tulburi din punct de vedere al economiei și și-a achiziționat un Rolls Royce.

Vrea să îl impresioneze pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele din România care are o situație financiară de invidiat. Fosta lui Bodi a recunoscut că numai din platforma de socializare Instagram ea câștigă lunar peste 10.000 de euro în mod legal. Pe lângă acești bani, diva se poate lăuda și cu alte contracte care îi aduc un venit suplimentar generos.

De asemenea, ea deține un atelier de croitorie unde comercializează și rochii de mireasă sau de gală. Dacă la asemenea buget se impunea și un bolid de lux la volanul căruia blondina să urce, totul s-a și întâmplat.

Bianca Drăgușanu și-a tras Rolls Royce! Blondina vrea să îl eclipseze pe Bodi la capitolul bolizi!

Fosta lui Alex Bodi a decis că e momentul să treacă de la Porche Cayenne la Rolls Royce. Blondina „s-a scuturat” bine de câteva zeci de mii de euro însă acum conduce mașina visurilor. Așa cum și-a obișnuit fanii, ea a postat pe Instagram câteva imagini cu bijuteria.

Mulți internauți sunt de părere că Bianca vrea să o eclipseze pe Daria Radionova. Rusoaica a precizat de curând că pe lista ei de achiziții se află un Rolls Royce. De altfel, Bianca ar vrea să îi dea și lui Alex Bodi peste nas, milionarul fiind un împătimit al cailor putere.

Nu vrea să mai audă de fostul ei

Diva blondină pare că vrea să demonstreze tuturor că a trecut peste fosta ei căsnicie. Chiar dacă a fost contactată de afaceristul din Mediaș care se află acum în spatele gratiilor, creatoarea de modă nu a dorit să dea curs vreunui nou episod care să îl aibă și pe acesta protagonist.

De curând ea a primit însă o veste care a dărâmat-o pentru câteva zile. Bunul ei prieten, esteticianul Călin Doboș a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Acesta este acuzat că în urma unei operații de liposucție, una dintre pacientele lui a decedat. Familia defunctei s-a judecat o perioadă de 7 ani pentru ca specialistul să primească această pedeapsă.

Fiind cel la care diva și-a făcut toate operațiile estetice ea a fost profund afectată de veste. Medicul ei nu va mai avea posibilitatea să își pună în practică meseria pentru o perioadă de 4 ani. Astfel, cel mai probabil diva va fi nevoită să își caute pentru moment alt medic estetician.