Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nu se mai ascund, au fugit in Maldive.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au dat frâu liber sentimentelor și au plecat într-o vacanță în doi, departe de prietenii cu care s-au distrat în ultimele zile în Dubai. Îndrăgostiții se distrează pe cinste în Paradis, așa cum a scris chiar blondina în online.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nu se mai ascund, au fugit in Maldive.

Fosta asistentă TV le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare destinația exotică în care a ajuns în urmă cu puțin timp, fiind vorba de Maldive, locul unde va petrece câteva zile de lapte și miere alături de fostul soț al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Vedeta și omul de afaceri nu se mai ascund de ochii curioșilor, ambii fiind liberi ca pasărea cerului. Bianca Drăgușanu este mai îndrăgostită ca niciodată, Gabi Bădălău fiind genul de persoană care-i face toate poftele și capriciile celei de lângă el.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă romantică. Detalii despre relația amoroasă

Liberi și fără obligații, fosta prezentatoare de la Kanal D și fiul fostului senator Niculae Bădălău se iubesc cu foc și patimă, chiar dacă relația lor amoroasă a debutat în urmă cu numai câteva zile. Ce-i drept, Bianca Drăgușanu și afaceristul se cunosc de mult și au mai petrecut timp împreună.

 

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nu se mai ascund, au fugit in Maldive.

Iubirea nu are nicio limită, apropierea dintre blondină și Gabi Bădălău având loc după ce fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a despărțit definitiv de Alex Bodi. Amorezii formează în prezent cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton.

Vedeta și fostul Claudiei Pătrășcanu au petrecut împreună de Crăciun, ulterior bărbatul plecând după fosta lui Victor Slav în Dubai, lucru care nu a fost deloc pe placul artistei, care a acuzat-o pe fosta asistentă TV că-i cheltuie banii lui Bădălău.