Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean se distrează la maximum, in timp ce Alex Bodi și-a petrecut ziua onomastică în spatele gratiilor. Cele două bombe sexy au petrecut la aniversarea prietenei lor fără să țină cont de nimic.

Cele două foste neveste ale milionarului au lăsat inhibițiile deoparte și au înnebunit tot Instagramul cu mișcările lor.

Petrecerea lor, bomboana de pe colivă pentru milionar

L-au iubit pe rând și au ajuns amândouă în fața ofițerului stării civile de mână cu afaceristul din Mediaș. Acum le leagă o prietenie la cataramă de care par să se bucure la maxim. Bianca și Iulia s-au bucurat de câteva ore petrecute între alți prieteni.

Chiar dacă milionarul datorită căreia s-au cunoscut și au devenit la fel de apropiate precum două surori este arestat, cele două blondine își trăiesc din plin viața mai departe liniștite.

În seara de Sfântul Nicolae, Iulia și Bianca s-au distrat pe cinste la petrecerea prietenei cele mai bune a Biancăi, Mitza.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au pus internauții pe jar! Imagini incendiare cu fostele lui Bodi

 

Îmbrăcate amândouă în negru, cu formele perfecte scoase în evidență, fostele soții ale lui Alex Bodi au dansat periculos în fața camerei de filmat. Pentru că Bianca împărtășește cu fanii ei tot ceea ce face în viața de zi cu zi, nu putea să rateze acest moment. Astfel, filmulețele în care cele două arată cât de bine se simt au fost postate atât pe Instagram, cât și pe Tik Tok.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au pus internauții pe jar! Imagini incendiare cu fostele lui Bodi

 

Cele două l-au uitat, se pare, pe cel alături de care au trăit pe rând câte o poveste de amor. Alex Bodi și-a serbat la rândul lui ziua astăzi, purtând și numele Sfântului Nicolae.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au pus internauții pe jar! Imagini incendiare cu fostele lui Bodi

 

Dacă cele două foste s-au lăfăit în lux la petrecea prietenei lor, afaceristul a fost nevoit să se mulțumească în spatele gratiilor doar cu o serie de urări. Asta pentru că regimul în cazul arestului preventiv este unul destul de restrictiv. Bodi poate interacționa cu avocatul lui și telefonic cu alte persoane.

Cel mai probabil milionarul a ales să vorbească astăzi cu femeia pe care a prezentat-o înainte de a fi arestat ca fiind iubita lui oficială, Daria Radionova.

Alex Bodi mai are doar câteva zile de petrecut în arestul preventiv, mandatul lui expirând în curând. Magistrații urmează să decidă care va fi soarta afaceristului cercetat în dosarul de proxenetism alături de mai mulți interlopi.

Deocamdată, în afară de câțiva prieteni pe care îi are în Capitală, Alex Bodi nu este așteptat de nimeni afară. Noua lui iubită s-a întors recent în Londra, iar părinții și sora lui locuiesc de mai mulți ani în Spania.