Încurcate mai sunt căile domnului! Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean se înțeleg de minune și nici nu ai zice că cele două au avut același bărbat la un moment dat.

După ce Bianca Drăgușanu a ajutat-o pe Iulia cu cea mică să aibă grijă de ea cât timp ea se afla la un curs de machiaj, iată că acum prietenia dintre ele a trecut la un alt nivel. Cele două au fost surprinse gătind împreună, iar de lângă blondine nu puteau lipsi și fetițele lor, Sofia și Selena.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean demonstrează faptul că un bărbat nu poate sta în calea unei prietenii, chiar și atunci când este vorba despre un partener de viață comun. Sunt aproape una de cealaltă și se ajută reciproc atunci când au nevoie.

Așa că iată că prietenia dintre ele a ajuns la un cu totul alt nivel! Fanii au avut ocazia să le suprindă în mediul online pe cele două distrându-se și gătind împreună.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, prietene la cataramă

Chiar dacă nu mai sunt într-o relație, acest lucru nu o împiedică pe Bianca Drăgușanu să o ia în grijă pe Selena, una dintre cele două fiice ale lui Alex Bodi. Selena se distrează de minune în compania Biancăi, mai ales că se poate juca în voie cu Sofia, care sunt cam de aceeași vârstă.

Din imaginile pe care le-a postat Bianca Drăgușanu în mediul online, putem observa cum cele două prietene au mai multe puncte forte, și nu doar frumusețea. Blondinele se descurcă de minune și în bucătărie.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean pregătesc mâncarea împreună în bucătărie! Cele două foste soții ale lui Alex Bodi, cele mai bune prietene / FOTOBianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean pregătesc mâncarea împreună în bucătărie! Cele două foste soții ale lui Alex Bodi, cele mai bune prietene / FOTO

Pe lângă faptul că sunt niște femei de succes în plan profesional, ele trec cu brio și testul gătitului. Bineînțeles, atmosfera a fost una pe măsură, căci cele două s-au distrat de minune împreună. Au dansat și au cântat. Din peisaj nu au putut lipsi cele mici, care au animat întreaga atmosferă cu energia lor.

„Doamnelor și domnilor, transmitem în direct de la locul faptei. Locul faptei se prezintă cam așa: mai multe bucăți de usturoi, o gospodină aici, care, doamna gospodină, vreau să îmi spuneți și să declarați ce faceți dumneavoastră acum. Ia uitați ce facem noi aici. Iar noi în această seară vom prepara bucate din bucătăria japoneză îmbinată cu cea mediteraneană.”, a spus Bianca Dragușanu pe Instagram.