Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean vor să dea uitării trecutul! Fostele lui Bodi și-au șters tatuajele care le aminteau de milionar

Cele două blondine au luat o decizie radicală. Bianca și Iulia nu vor să mai aibă vreo legătura cu cel alături de care au ajuns în fața ofițerului stării civile.

Se pregătește răzbunarea? Fostele lui Alex Bodi, întâlnire de gradul zero! Bianca Drăgușanu și Iulia Bodi au devenit cele mai bune prietene după marea despărțire!

Fostele milionarului vor să dea uitării etapa din viața lor în care l-au întâlnit pe Alex Bodi. Amândouă au apelat la medic pentru a scăpa de urmele trecutului. Mai exact, acestea au dorit să își scoată tatuajele realizate special pentru afacerist.

Convinse de Bodi să se tatueze?

Iulia Sălăgean, penultima soție a lui Alex Bodi este fan tatuaje. Blondina are întregul braț acoperit de diverse desene care îi amintesc de experiențele din viața ei. Pentru zona spatelui, ea a ales să își tatueze data nunții cu milionarul.

La rândul ei, Bianca a făcut același lucru chiar înainte de separarea de afacerist. Diva a precizat că regretă amarnic gestul și că va face tot posibilul să scape cât mai repede de el. Pentru creatoarea de modă este a treia ședință a procedurii cu laser în urma căreia tatuajele pot fi șterse.

„Mi-am făcut un tatuaj ‘în tinerețe’, mai exact în tinerețea de acum două luni și vreau să scap de el” a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean vor să dea uitării trecutul! Fostele lui Bodi și-au șters tatuajele care le aminteau de milionar

Au devenit cele mai bune prietene

Chiar dacă nimeni nu ar vedea posibilă o prietenie între două foste, Bianca și Iulia demonstrează contrariul. Cele două s-au apropiat mult încă de când milionarul era într-o relație oficială. Iulia Sălăgean nu doar că interacționa cu aceștia prin prisma fiicei ei și a lui Alex Bodi ci era prezentă și în vacanțele lor.

Prietenia dintre cele două blondine a devenit și mai strânsă după ce Bianca și Bodi s-au despărțit. Iulia și fosta prezentatoare ies în oraș împreună, petrec timp cu fiicele lor care se consideră încă surori și chiar dorm împreună.

Iulia Sălăgean l-a turnat pe fostul ei soț la poliție. Fosta lui soție a mărturisit că a fost îndemnată să se prostitueze în Germania chiar de către tatăl copilului ei. Blonda a povestit că afaceristul a făcut la un moment dat chiar presiuni asupra ei pentru a crește tariful și implicit a câștiga mai mult.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean vor să dea uitării trecutul! Fostele lui Bodi și-au șters tatuajele care le aminteau de milionar

Fostul celor două a fost săltat de acasă în data de 11 noiembrie fiind cercetat într-un dosar de crimă organizată. Pe numele lui Alex Bodi, mai există și o acuzație de amenințare. Dacă Iulia le-a povestit oamenilor legii cu lux de amănunte detalii despre fostul ei, Bianca a declarat că nu știa nimic despre ocupațiile fostului ei din trecut.

Mai mult, blondina a precizat că este convinsă de nevinovăția fostului ei soț. Milionarul Alex Bodi a fost plasat pentru 29 de zile în arest la domiciliu însă se află încă în vizorul oamenilor legii.