Fostele milionarului vor să dea uitării etapa din viața lor în care l-au întâlnit pe Alex Bodi. Amândouă au apelat la medic pentru a scăpa de urmele trecutului. Mai exact, acestea au dorit să își scoată tatuajele realizate special pentru afacerist.

Convinse de Bodi să se tatueze?

Iulia Sălăgean, penultima soție a lui Alex Bodi este fan tatuaje. Blondina are întregul braț acoperit de diverse desene care îi amintesc de experiențele din viața ei. Pentru zona spatelui, ea a ales să își tatueze data nunții cu milionarul.

La rândul ei, Bianca a făcut același lucru chiar înainte de separarea de afacerist. Diva a precizat că regretă amarnic gestul și că va face tot posibilul să scape cât mai repede de el. Pentru creatoarea de modă este a treia ședință a procedurii cu laser în urma căreia tatuajele pot fi șterse.

„Mi-am făcut un tatuaj ‘în tinerețe’, mai exact în tinerețea de acum două luni și vreau să scap de el” a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean vor să dea uitării trecutul! Fostele lui Bodi și-au șters tatuajele care le aminteau de milionar

Au devenit cele mai bune prietene

Chiar dacă nimeni nu ar vedea posibilă o prietenie între două foste, Bianca și Iulia demonstrează contrariul. Cele două s-au apropiat mult încă de când milionarul era într-o relație oficială. Iulia Sălăgean nu doar că interacționa cu aceștia prin prisma fiicei ei și a lui Alex Bodi ci era prezentă și în vacanțele lor.

Prietenia dintre cele două blondine a devenit și mai strânsă după ce Bianca și Bodi s-au despărțit. Iulia și fosta prezentatoare ies în oraș împreună, petrec timp cu fiicele lor care se consideră încă surori și chiar dorm împreună.

Iulia Sălăgean l-a turnat pe fostul ei soț la poliție. Fosta lui soție a mărturisit că a fost îndemnată să se prostitueze în Germania chiar de către tatăl copilului ei. Blonda a povestit că afaceristul a făcut la un moment dat chiar presiuni asupra ei pentru a crește tariful și implicit a câștiga mai mult.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean vor să dea uitării trecutul! Fostele lui Bodi și-au șters tatuajele care le aminteau de milionar

Fostul celor două a fost săltat de acasă în data de 11 noiembrie fiind cercetat într-un dosar de crimă organizată. Pe numele lui Alex Bodi, mai există și o acuzație de amenințare. Dacă Iulia le-a povestit oamenilor legii cu lux de amănunte detalii despre fostul ei, Bianca a declarat că nu știa nimic despre ocupațiile fostului ei din trecut.

Mai mult, blondina a precizat că este convinsă de nevinovăția fostului ei soț. Milionarul Alex Bodi a fost plasat pentru 29 de zile în arest la domiciliu însă se află încă în vizorul oamenilor legii.