Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor intră în afaceri împreună! Cele două pregătesc lansarea pe piață a unui parfum exclusivist

Bianca vrea să uite definitiv de suferința provocată de despărțire și întră într-un nou domeniu al afacerilor. Alături de sora Monicăi Gabor, blondina va promova pe piață un parfum creat sub semnătura acesteia.

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor intră în afaceri împreună! Cele două pregătesc lansarea pe piață a unui parfum exclusivist

Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu adoră luxul și stabilitatea financiară. Deși tocmai a ieșit dintro relație cu multe suișuri și coborâșuri, fosta lui Bodi nu stă prea mult să își plângă de milă. Bianca a plecat rapid din țară pentru a se focusa pe alte noi proiecte din viața ei.

Când toată lumea banuia că aceasta s-a dus val vârtej la turcul milionar după despărțirea de Bodi, Bianca a aterizat direct în Dubai. Focoasa blondină petrece câteva zile alături de nimeni alta decât Ramona Gabor.

Având în vedere că aceasta tocmai își pregătea lansarea pe piața din Dubai a unui parfum de nișă, Bianca nu a stat deloc pe gânduri și s-a alăturat și ea acestei afaceri profitabile. Pe paginile de Instagram ale celor două dive au apărut imagini în care își puneau la cale planul de afaceri.

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor intră în afaceri împreună! Cele două pregătesc lansarea pe piață a unui parfum exclusivist Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor intră în afaceri împreună! Cele două pregătesc lansarea pe piață a unui parfum exclusivist Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor intră în afaceri împreună! Cele două pregătesc lansarea pe piață a unui parfum exclusivist

Blondina vrea să îl împresioneze pe Alex Bodi?

Milionarul a făcut câteva remarci dure la adresa fostei sale soții după ce aceasta a anunțat că pleacă din țară într-o vacanță binemeritată. Bianca pare însă să nu mai bage deloc în seamă ceea ce spune Bodi.

Dacă în cazul certurilor trecute, creatoarea de modă era mereu pregătită să îi dea o replică dură, în prezent, Bianca pare sa nu mai aibă acest obicei. Gurile rele spun că planul vedetei este unul bine pus la punct, respectiv acela de a-i demonstra fostului iubit că este pregătită să facă afaceri importante și singură. Dincolo de activitatea de la atelierul său de haine, blondina este implicată în multe alte proiecte de promovare în colaborare cu diferite brand-uri.

Prietenă la cataramă cu Ramona Gabor

Bianca și Ramona se cunosc de mai bine de 10 ani în lumea showbiz-ului. Amândouă cochetau la vremea respectivă cu modelingul, fiind prezente în cadrul show-urilor de modă în vogă din cluburile din București.

De altfel cele două frumoase românce au legat prietenia încă din perioada în care Bianca era asistentă în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos. Având în vedere că atât Monica dar și sora ei, Ramona erau invitate destul de des în platou, fostele manechine au descoperit că au multe lucruri în comun.

Ramona Gabor trăiește de câțiva ani în Dubai și nu își dorește să se întoarcă în România. Sora Monicăi Gabor a încercat mai multe domenii în care să își dezvolte un business acolo. De la a creea costume de baie și uniforme pentru angajații din diferite domenii ocupaționale, până la propriul său brand de parfum, Ramona a investit multă energie și bani.

Având în vedere că acum prietena ei Bianca se va implica alături de ea în promovarea parfumului care îi poartă semnătura, aceasta are toate șansele să dea lovitura.