Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa Dariei Radionova! ”Reginele nu concurează cu …”

Bianca Drăgușnu nu se lasă deloc în fața actualei iubite a fostului său soț, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa Dariei Radionova! ”Reginele nu concurează cu ...”

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova sunt două femei foarte puternice, care nu acceptă să fie călcate în picioare. Ambele au ceva în comun, și anume pe Alex Bodi. De aici și până la un întreg scandal în mediul online nu a fost decât un pas.

Cele două femei își aruncă în continuu săgeți otrăvitoare și nu se lasă până când una dintre ele nu este pusă la pământ. Blondina noastră nu are de gând să se oprească, așa că e decisă să meargă până în pânzele albe pentru a demonstra cine este ”regina” și că nu este bine să te pui cu ea.

Bianca Drăgușanu a lansat un nou atac la adresa actualei partenere de viață a lui Alex Bodi și pare destul de hotărâtă să nu se oprească prea curând.

Daria Radianovoa și Bianca Drăgușanu nu se pot ignora. Cele două dive se războiesc în continuare în mediul online cu toate armele pe care le au în dotare. Dau dovadă de faptul că au destulă ”muniție” și niciuna dintre ele nu va capitula prea curând.

Bianca Drăgușanu, toate tunurile puse pe Daria Radionova

În ciuda faptului că Alex Bodi trece prin momente foarte grele în aceste momente, fiind în arest, cele două femei nu văd în acest lucru un impediment, așa că își aruncă cele mai otrăvitoare săgeți una către alta.

Bianca Drăgușanu este istorie acum pentru Alex Bodi, însă știm cu toții că nebănuite sunt căile Domnului și nu știi unde te duce viața și mai ales lângă cine. Blondina a uimit pe toată lumea când a început să apară din ce în ce mai des alături de fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, femeia care i-a dăruit și o fetiță afaceristului.

Acum cele două sunt prietene la cataramă și petrec foarte mult timp împreună, dovadă în acest sens stau imaginile din mediul online pe care Bianca le postează adesea alături de Iulia.

Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa Dariei Radionova! ”Reginele nu concurează cu ...”Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa Dariei Radionova! ”Reginele nu concurează cu ...”

Bianca Drăgușanu lansează un nou atac în mediul online la adresa Dariei. Diva nu poate fi pusă la respect de nimeni, pentru că, așa cum se autoproclamă, este o ”regină”. Nu mare le-a fost mirarea fanilor când diva noastră a lansat un nou atac în mediul online, iar tunurile au fost ațintite către Daria, bineînțeles.

„Reginele nu concurează cu femeile cu moravuri ușoare”, se arată în postarea făcută de Bianca Drăgușanu pe Instagram.