Da, pare greu de crezut, însă Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, două dintre fostele lui Alex Bodi, au plecat împreună în cea mai palpitantă vacanță. Cele două sunt foarte apropiate și aproape că unde merge una, merge și cealaltă. Cine s-ar fi putut gândi la una ca asta acum ceva timp?

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean sunt de nedespărțit acum. Sunt prietene la cataramă și fac aproape totul împreună. De data aceasta, cele două blondine au plecat în vacanță. Ba în bucătărie, ba în mașină, ba în vacanță, cele două sunt ca două surori.

Unde au plecat cele două blondine?

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean și-au făcut frumușel bagajul și, pline de entuziasm și de voie bună, au dat undă verde distracției. Dacă vă gândiți că este vorba despre o vacanță de lux în locurile exotice ale lumii așa cum diva ne-a obișnuit, vă înșelați amarnic. Cele două s-au urcat în mașină, iar direcția a fost una precisă și sigură, Sinaia.

Bianca Drăușanu și Iulia Sălăgean au pornit împreună în cea mai tare vacanță! Unde au plecate blondinele / FOTO

Chiar dacă au fost cu același bărbat, însă nu în perioade similare, cele două blondine și-au luat fiicele și au plecat să se relaxeze, departe de agitația din capitală.

Dacă ne-am fi așteptat ca cele două dive nici să nu audă una de cealaltă, iată că lucrurile nu stau deloc așa! Nu au nici cel mai mic reproș să-și aducă una alteia și, pe lângă faptul că ele se înțeleg de minune, și fiicele lor, Sofia și Selena, sunt cele mai bune prietene. Acum nimeni nu le mai poate despărți, având în vedere faptul că relația lor s-a întărit destul de mult în utlima vreme.

https://www.instagram.com/p/CIlnrJ5rRqE/?utm_source=ig_embed

Bianca Drăgușanu, mamă vitregă pentru Selena

În ciuda faptului că Alex Bodi a ieșit definitiv din viața Biancăi Drăgușanu, diva nu încetează să aibă grijă de fiica afaceristului. În momentele în care mama Selenei nu poate avea grijă de cea mică, cine credeți că îi ia locul? Exact, nimeni alta decât Bianca Drăgușanu!