Bianca Rus începe atacul contra fostelor concurente de la Bravo, ai stil! Ce a putut să spună despre Tonciu

După câteva luni în care a rezistat competiţiei despre stil, Bianca Rus a fost eliminată de curând. Acum, aceasta participă la o emisiune în cadrul Kanal D, acolo unde comentează ţinutele purtate de fostele sale colege.

Bianca Rus începe atacul contra fostelor concurente de la Bravo, ai stil! Ce a putut să spună despre Tonciu

Bianca Rus a reuşit să participe la fenomenul de modă „Bravo, ai stil. Celebrities” încă de la începutul competiţiei. Deşi a fost un concurs destul de puternic, cu eliminări multe şi schimbări în cadrul competiţiei, Bianca Rus a rezistat până de curând.

Aceasta a fost eliminată acum două gale, într-o ediţie concept. Ulterior, prezentă la o emisiune din cadrul trustului Kanal D, Bia Rus a promis că va reveni şi va comenta ţinutele fostelor sale colege de platou.

Bianca Rus demontează ţinutele fostelor colege

Zis şi făcut, după a doua gală concept în care Bianca Rus nu a  mai fost prezentă, aceasta a participat la Wowbiz, acolo unde a dezbătut mai multe ţinute. Ea a analizat ţinutele purtate de Deea Codrea, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Emy Alupei, Oana Radu, Roxana Nemeş şi Cristina Şişcanu. Fostele sale colege de platou au primit numai critici dure din partea Biancăi Rus. Aceasta acuză câteva dintre fete că sunt preferate de juriu sau că au luat note mult prea mari.

În gala concept de sâmbătă seara, Bianca Rus consideră că singura care a fost pe tema dată de producţia Kanal D şi de juraţi a fost Alexandra Ungureanu. Despre ea, Rus a spus că este rafinată şi elegantă.

Bianca Rus începe atacul contra fostelor concurente de la Bravo, ai stil! Ce a putut să spună despre Tonciu

În schimb, ajungându-se la Andreea Tonciu, Bianca Rus nu a avut cuvinte de laudă. Aceasta a explicat şi că în cadrul competiţiei, ele două au fost implicate în foarte multe scandaluri.

„Tonciu nu e pe bogăţie. Rochia e prea lungă. Şi pantofii aceia…Noi două mai aveam puţin şi ne luam la bătaie. Susţinătorii ei râdeau de mine. Este favorizată de juriu”, a spus Bianca.

De altfel, Bia Rus a ţinut să comenteze şi despre Emy Alupei. Emy a fost cocnurenta care a înlocuit-o pe Bianca, după ce aceasta a fost eliminată din competiţie. A ţinut chiar să îi transmită un mesaj prin care să o avertizeze despre ce urmează să se întâmple în competiţie.

„Dacă ai rămas în competiţie în locul meu vei lua 1 în fiecare gală”, a conchis Bianca Rus.

Aceasta a mai spus, la adresa lui Emy Alupei, că îi este „milă de ea” şi că preferă să nu comenteze.

Şi despre Theo Rose, Cristina Şişcanu şi Oana Radu a spus foarte multe lucruri de rău. Singura care a mai scăpat cu câteva vorbe frumoase a fost Roxana Nemeş. În rest, Bianca Rus a demontat toate ţinutele purtate de fostele sale colege, în ediţia concept.