Bilie Eilish și-a ascuns mereu trupul în spatele hainelor largi. Vedeta este recunoscută pentru stilul ei unic, pe care fanii îl adoră. De multe ori s-a spus că face asta pentru a-și ascunde imperfecțiunile. De data aceasta, cântăreața a decis să nu se mai ascundă. Ea a ieșit pe străzile din Los Angeles etalându-și formele în toată splendoarea lor.

Billie Eilish, cu formele la vedere

Billie Eilish este una dintre cele mai apreciate cântărețe din toată lumea. Artista a cucerit pe toată lumea cu piesele ei de la o vârstă fragedă. La doar 18 ani, ea a reușit să câștige numeroase premii și i-a depășit chiar și pe cei mai mari artiști din lume. Nu poate decât să se bucure enorm pentru toate reușitele ei.

De cele mai multe ori, Billie și-a ascuns trupul în spatele hainelor largi și lungi. S-a născut un nou trend și mii de tineri au ales să îi adopte stilul. Se pare că s-a săturat să se mai ascundă, iar oamenii să discute pe seama aspectului ei fizic. Cel mai probabil, ei i-a lipsit multă vreme încrederea de sine, la care a avut mult de lucrat. În tot acest timp, a învățat să se aprecieze mai mult și să aibă încredere în forțele sale proprii și în felul în care arată.

Billie Eilish și-a etalat formele în public. Cum a fost artista surprinsă în Los Angeles / FOTO

A fost un real șoc pentru fanii ei de pe rețelele sociale, când au văzut imaginile care au apărut cu ea pe internet. În fotografiile respective părea extrem de relaxată. Bravo, Biliie! Ea a vorbit, la un moment dat, despre acest subiect controversat. Totul s-a întâmplat în luna martie în manifestul contra body shaming-ului.

”Dacă port haine largi, nu sunt femeie. Dacă port haine mulate, sunt o femeie ușoară. Voi, cei care nu mi-ați văzut niciodată corpul, îl judecați în continuare și mă judecați și pe mine pentru asta. Judecăm oamenii după forma corpului. Noi decidem cine suntem. Dacă vreau să port haine mulate sau largi, cine decide cine sunt eu cu adevărat? Ce înseamnă asta? Valoarea mea se bazează pe opinia voastră? ” a spus Billie Eilish la vremea aceea.