Bodi se visa tată de gemeni alături de Bianca Drăgușanu! Cei doi au fost la insemniare in vitro!

În continuare ies la iveală detalii neștiute despre cel mai celebru cuplu al României. Chiar dacâ nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, Bianca și Alex Bodi intenționat să devină părinți curând.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-ar putea așterne cu succes relația în paginile unui roman.Cei doi au trâăit în doar doi ani cât alții în 10, însă indiferent de impedimente până la ultima despărțire cei doi s-au întors mereu unul la celălalt.

Deși aparent nu mai există șanse ca cei doi să se împace vreodata, dezvaluirile legate de unele întâmplări din viața lor înca ridică semne de întrebare pentru toată lumea.
Abia acum s-a aflat ca celebrul cupul a făcut câteva demersuri pentru a avea copii.

 

Alex Bodi ar fi dat orice să aibă de la Bianca doi moștenitori

Atat Alex cât și Bianca au venit în relația lor de cuplu cu un trecut amoros notabil.Fiecare dintre cei doi a trecut printr-o căsnicie eșuată și ambii au de altfel, copil. Alex are două fetițe din relațiile anterioare, în timp ce Bianca o are pe micuța Sofia din casnicia cu Victor Slav.
Deși în câteva rânduri cei doi au declarat punlic că își doresc să aibă la un moment dat copii, nimeni nu se aștepta ca acest lucru să se întample atât de curând. Prilejuit de contextul în care cei doi se află, acum au ieșit la iveala planurile puse în aplicare în acest sens de cei doi. Bodi si focoasa Bianca au fost la cea mai renumită clinică privată din București pentru inseminare in vitro. Se pare că aceștia ar fi făcut pasul decisiv după ce Bodi și-ar fi exprimat dorința de a avea cu blondina doi gemeni.

Bodi se visa tată de gemeni alături de Bianca Drăgușanu! Cei doi au fost la insemniare in vitro!

Mai mult, aceștia ar fi început deja și demersurile medicale urmând îndeaproape indicațiilr venite din partea medicilor.

Cel care a avut de respectat cu strictețe sfatul specialiștilor a fost milionarul. Pentru că acesta obișnuia să urmeze tratamentul cu steroizi apelând la injecții de 3 ori pe zi pentru a-și crește masa musculară, medicii i-au interzis acest lucru.Astfel, dacă își dorea să devină tată, Alex Bodi a renunțat la a mai avea un pachet de mușchi obținut într-un astfel de mod.

La rândul ei Bianca a rărit vizitele la solar și a utilizat doar creme autobronzante pentru a nu afecta în nici un fel procesul medica respectiv. Planul lor nu a fost însă dus la bun sfârșit avand în vedere că a urmat în viața lor o avalanșă de conflicte înlănțuite.

De altfel diva i-a demonstrat afaceristului că poate fi o mamă exemplară.Aceasta a avut grijă în repetate rânduri atât de fiica ei cât și de cea a lui Alex Bodi.Deși era prinsă între joburi și atelierul de haine, Bianca le lua mereu pe cele două fetițe cu ea.