Bogdan Mocanu, acuzații grave la adresa Andrei Voloș: ”Nu-ți bate joc de motanul meu. E bun să-ți faci poze, să te afirmi…”

Bogdan Mocanu a răbufnit!

Bogdan Mocanu, acuzații grave la adresa Andrei Voloș: ”Nu-ți bate joc de motanul meu. E bun să-ți faci poze, să te afirmi...”

Bogdan Mocanu a răbufnit pe internet din cauza Andrei Voloș. Fosta sa iubită i-a făcut acestuia o farsă de zile mari. Spre surprinderea ei, el chiar a căzut în plasă și a avut o reacție neașteptată. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a filmat un vlog în care îi distrugea apartamentul fostului său iubit. Ea se afla în casa acestuia, pentru că el a fost plecat pentru câteva zile. Astfel că frumoasa vedetă a fost nevoită să aibă grijă de motanul lui.

Bogdan Mocanu a mers în Instambul alături de Jador. În tot acest timp, Anca Volos și prietena sa, Asiana Peng, au pus la cale farsa pentru artist. Reacția lui a fost una care a șocat pe toată lumea. Nici măcar ei nu i-a venit să creadă ce cuvinte a putut acesta să îi adrese, când a văzut filmarea. Cel mai probabil, ea spera ca el să guste gluma și să nu se comporte în felul în care a făcut-o.

Când fanii au văzut că Andra Voloș se află în casa fostului său iubit, s-au grăbit să tragă concluziile. Ei s-au gândit imediat la faptul că foștii concurenți de la Puterea Dragostei s-au împăcat. Andra a încercat să le explice acestora care este, de fapt, realitatea.

Bogdan Mocanu și-a lămurit miile de fani

Mulți dintre ei nu au crezut-o, dar Mocanu a oferit și el o serie de declarații, după ce mai multe persoane i-ar fi trimis videoclipul postat pe YouTube de vedetă, din casa lui. El le-a povestit admiratorilor săi că ea se afla în locuința lui, pentru că avea probleme cu una dintre prietenele sale și tot cea vrut a fost să îi ofere o mână de ajutor și nimic mai mult.

Bogdan Mocanu, acuzații grave la adresa Andrei Voloș: ”Nu-ți bate joc de motanul meu. E bun să-ți faci poze, să te afirmi...”

”Îmi trimiteti mulți „farsa” pe care a făcut-o fosta mea. Concluzia este că atunci când ești bun ești luat de prost și m-am săturat.  Ați văzut probabil poza pe care a publizat-o ea și v-ați întrebat ce caută pisica mea la ea sau ce caută ea la mine acasă. În primul rând, eu și Andra nu ne-am împăcat și nu o să ne împăcăm niciodată, nici în viața următoare. Ea era la mine acasă pentru că avea niște probleme cu Melissa și nu mai poate să stea la ea și mi-a spus că are nevoie de un loc să stea și chiar mi-a cerut ajutorul, în condițiile în care noi nu vorbeam deloc. Așa am fost educat, să ajut un om la nevoie, chiar dacă mi-a făcut rău. Am acceptat și nici nu a trecut o zi și m-a sunat Jador să mergem la Istanbul. La 2 dimineața mi-am luat injecțiile și i-am zis Andrei că plec și am întrebat-o dacă poate să aibă grijă de pisică. S-a supărat, dar nu are relevanță. Am lăsat-o cu pisica și am plecat”, a spus Bogdan Mocanu.