Bogdan Mocanu este în doliu! Artistul este la pământ: "Nu mai e nevoie de..."
in

Bogdan Mocanu este în doliu! Artistul este la pământ: „Nu mai e nevoie de…”

Bogdan Mocanu trece prin multe clipe grele în ultima perioadă. Multă lume a ajuns la concluzia că este urmărit de ghinion, având în vedere câte i s-au întâmplat. De exemplu, artistul a încheiat-o definitiv cu Andra Voloș. Cei doi s-au cunoscut în timpul emisiunii Puterea Dragostei. S-au văzut, s-au plăcut, s-au iubit, dar ceva nu a funcționat așa cum ar fi trebuit. S-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, dar de data aceasta nu mai există cale de întoarcere între foștii concurenți. Când credea că nu are ce să pățească mai rău de atât, prietenul lui Jador a trăit șocul vieții lui.

Bogdan Mocanu este umărit de ghinion la orice pas

După toate cele întâmplate, Bogdan Mocanu a făcut un accident de mașină la mare. Plecase să se relaxeze, dar era să își piardă viața. Se consideră un norocos pentru faptul că nu a pățit nimic grav și doar s-a ales cu o sperietură zdravănă. Viața l-a învățat multe lecții dure, dar este un bărbat puternic și merge mai departe.

Recent, Mocanu și-a șocat din nou fanii, după ce le-a dat acestora o veste cumplită. Ei bine, se pare că o persoană foarte dragă lui s-a stins din viață, iar cântărețul este distrus. El a fost cel care le-a povestit despre tragedie fanilor de pe Instagram, de care este foarte apropiat. Indiferent de orice s-ar întâmpla sau cât de ocupat ar fi, Boigdan Mocanu nu uită să stea de vorbă cu fanii lui. Internauții îi sunt alături la bine, dar mai ales la greu.

”Astăzi am aflat că am pierdut pe cineva drag, mai exact un bunic și nu mai e nevoie de alt stres pe lângă. Mulțumesc anticipat. O să fie bine”, a anunțat Bogdan Mocanu pe contul lui oficial de Instagram, unde este urmărit de mii de oameni.

Feli, primele declarații despre cererea în căsătorie. Cum a decurs totul: "A venit la mine..."

Feli, primele declarații despre cererea în căsătorie. Cum a decurs totul: „A venit la mine…”

Jo este urmărită de ghinion! Vedeta a rămas blocată în Grecia în timpul ciclonului: ”Trebuia să mă întorc...”

Jo este urmărită de ghinion! Vedeta a rămas blocată în Grecia în timpul ciclonului: ”Trebuia să mă întorc…”