Bogdan Mocanu, mândru de mașina lui. Artistul și-a tunat bolidul de lux: ”Aștept părerile voastre sincere”

Cum arată mașina lui Bogdan Mocanu, după ce a fost tunată!

Bogdan Mocanu face el ce face și atrage atenția tuturor. De data aceasta, artistul a reușit să le fure privirile tuturor fanilor de pe Instagram. El și-a tunat recent bolidul de lux și nu a mai avut răbdare să le arate și fanilor ce a ieșit. În plus, cântărețul le-a cerut și părerile care de cele mai multe ori sunt foarte importante pentru el.  Pe îndrăgitul artist toată lumea îl știe de când a participat la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. Acesta nu doar că a participat, dar a fost și câștigătorul primului sezon. De atunci și până acum, el a evoluat foarte mult și a ajuns să lanseze chiar și câteva piese care au ocupat primele locuri în Trending și care au milioane de vizualizări pe YouTube.  Bogdan Mocanu a uimit pe toată lumea de pe Instagram În plus, oamenii au ajuns să îl mai cunoască și datorită relației sale cu Andra Volos. Cele două vedete s-au plăcut, s-au cuplat, s-au iubit și au ajuns să se despartă din cauza faptului că nu s-au mai înțeles. Este, de asemenea, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Jador. Cei doi artiști se înțeleg de minune și petrec mult timp unul alături de celălalt.  Ei bine, recent el și-a luat admiratorii prin surprindere. Totul s-a întâmplat după ce le-a arătat cum și-a tunat mașina pentru care a scos din buzunar mii de euro. Reacțiile celor care îi urmăresc nu au întârziat să apară. Cu siguranță, va reuși să fure toate privirile trecătorilor pe străzile din București și nu numai. Este mândru de noua sa achiziție și cel mai probabil nu regretă că l-a costat o avere.  „Cam așa a ieșit mașina. Nu am mai avut răbdare să nu împărtășesc cu voi. Aștept părerile voastre sincere.”, a scris Bogdan Mocanu în dreptul fotografiei pe care a postat pe contul lui de Instagram. 

Bogdan Mocanu face el ce face și atrage atenția tuturor. De data aceasta, artistul a reușit să le fure privirile tuturor fanilor de pe Instagram. El și-a tunat recent bolidul de lux și nu a mai avut răbdare să le arate și fanilor ce a ieșit. În plus, cântărețul le-a cerut și părerile care de cele mai multe ori sunt foarte importante pentru el.

Pe îndrăgitul artist toată lumea îl știe de când a participat la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. Acesta nu doar că a participat, dar a fost și câștigătorul primului sezon. De atunci și până acum, el a evoluat foarte mult și a ajuns să lanseze chiar și câteva piese care au ocupat primele locuri în Trending și care au milioane de vizualizări pe YouTube.

Bogdan Mocanu a uimit pe toată lumea de pe Instagram

În plus, oamenii au ajuns să îl mai cunoască și datorită relației sale cu Andra Volos. Cele două vedete s-au plăcut, s-au cuplat, s-au iubit și au ajuns să se despartă din cauza faptului că nu s-au mai înțeles. Este, de asemenea, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Jador. Cei doi artiști se înțeleg de minune și petrec mult timp unul alături de celălalt.

Bogdan Mocanu, mândru de mașina lui. Artistul și-a tunat bolidul de lux: ”Aștept părerile voastre sincere”

Ei bine, recent el și-a luat admiratorii prin surprindere. Totul s-a întâmplat după ce le-a arătat cum și-a tunat mașina pentru care a scos din buzunar mii de euro. Reacțiile celor care îi urmăresc nu au întârziat să apară. Cu siguranță, va reuși să fure toate privirile trecătorilor pe străzile din București și nu numai. Este mândru de noua sa achiziție și cel mai probabil nu regretă că l-a costat o avere.

„Cam așa a ieșit mașina. Nu am mai avut răbdare să nu împărtășesc cu voi. Aștept părerile voastre sincere.”, a scris Bogdan Mocanu în dreptul fotografiei pe care a postat pe contul lui de Instagram.