in

Bogdan Mocanu revine la Puterea Dragostei. Declarații șocante ale vedetei: „Mă duc cu Jador!”

Veste mare pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei!

Bogdan Mocanu a ajuns cunoscut în timpul emisiunii Puterea Dragostei. De atunci, artistul se bucură de succes și îi merge bine pe toate planurile. Are o comunitate mare de fani pe rețelele sociale, căreia îi este extrem de recunoscător pentru tot. Chiar dacă au fost momente mai puțin plăcute în viața lui, el a zâmbit și a mers mai departe. A trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Andra Voloș, de care s-a despărțit anul acesta. A fost un moment dureros pentru amândoi, dar a trecut.

Bogdan Mocanu și Jador se întorc la Puterea Dragostei!?

Recent, fanii au spus despre el că este urmărit de ghinion. I s-au întâmplat multe lucruri rele și nu toate sunt legate de despărțire. În vara acestui an, Bogdan Mocanu a avut un tragic accident cu mașina. Este fericit că a scăpat cu viața, iar acest lucru l-a schimbat mult. În plus, recent el și-a anunțat fanii că în familia lui a avut loc un deces. Bunicul lui, la care ținea, s-a stins din viață și anunțul tragic a fost făcut chiar de el.

Fanii lui ar da orice să îl revadă în emisiunea care l-a făcut celebru. Bine, nu doar pe el, ci și pe bunul lui prieten, Jador. Bogdan Mocanu, câștigătorul Puterea Dragostei, sezonul 1 le-a dat o veste de senzație admiratorilor.

Bogdan Mocanu revine la Puterea Dragostei. Declarații șocante ale vedetei: „Mă duc cu Jador!”

„Săptămâna viitoare o să mă întorc. Ca invitat special”, a spus Bogdan Mocanu.

El a fost întrebat de nenumărate ori dacă are de gând să se întoarcă în emisiune. El nu și-a mai ținut fanii pe jar și le-a dezvăluit întregul adevărul. Totul s-a întâmplat în timpul unui live, unde el a fost mai sincer ca niciodată. Vedeta a mai fost întrebată și ce fată din emisiune i-a atras atenția și a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

„Cristina Mihaela. Toată lumea zice că e foarte frumoasă, inclusiv răposata, Andra, zicea că e foarte frumoasă. E și foarte deșteaptă, am înțeles, felicitări! Dintre concurente nu am apucat să cunosc pe nimeni. O să mă duc acolo. Cred că o să mă duc cu Jador. Dacă se poate. Mai mult pentru el vreau să mă duc pentru că am înțeles că mai sunt niște băieți acolo care dau săgeți în mine și în Jador. Mai mult în el.”, a mai povestit Mocanu.