Bogdan Mocanu s-a despărțit definitiv de Andra Voloș. Ce a transmis artistul: ”De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni”
in

Bogdan Mocanu s-a despărțit definitiv de Andra Voloș. Ce a transmis artistul: ”De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni”

Bogdan Mocanu a aluat o decizie foarte importantă pentru viitorul lui.

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz. El a devenit cunoscut la noi în țară, după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei. De atunci, el și-a făcut mii de fani pe rețelele sociale. El i-a cucerit pe aceștia datorită sincerității de care a dat dovadă de fiecare dată. În plus, este și extrem de activ pe Instagram, acolo unde postează aproape zilnic. Iubește să își țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni.

Bogdan Mocanu, mesaj de adio pentru Andra Voloș

În timpul emisiunii Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu a cunoscut-o pe Andra Voloș. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt și păreau cuplul perfect. Au ieșit de acolo învingători, dar pe parcurs lucrurile nu au mai funcționat. Cele două vedete au avut parte de o poveste de dragoste cu năbădăi, pentru că s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori.

Ei păreau făcuți unul pentru celălalt și nimeni nu credea că își vor spune adio pentru totdeauna, dar s-a întâmplat. Chiar și după ultima despărțire, admiratorii cuplului au sperat că totul va fi bine. Din nefericire pentru ei, lucrurile nu au stat deloc așa. Bigdan Mocanu a avrut să lămurească recent întreaga situație.

Bogdan Mocanu s-a despărțit definitiv de Andra Voloș. Ce a transmis artistul: ”De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni”

El a postat un mesaj extrem de dur pe rețelele sociale prin intermediul căruia a anunțat pe toată lumea că despărțirea de Andra Voloș este una definitivă. Fanii au fost șocați de declarațiile sale, dar nu au nicio putere să repare ceva. Decizia le aparține în totalitate, iar pentru admiratori nu este o vestea prea bună.

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost. Sper că e conștientă. Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii”, a declarat Bogdan Mocanu într-o emisiune TV.

https://www.instagram.com/lidiabuble/

Lidia Buble, criticată dur de fani după ce s-a spus că ar forma un cuplu cu Cornel Ilie: „Să nu fie altă familie pe care o desparți”

Ana Baniciu, declarații despre iubitul ei. Vedeta a răbufnit pe Instagram: "Vedeți-vă de treabă "

Ana Baniciu, declarații despre iubitul ei. Vedeta a răbufnit pe Instagram: „Vedeți-vă de treabă „