Bogdan Mocanu și Anna Lesko, goi în cadă. Ce a declarat cântărețul: „Urmează orgasm…”

Bogdan Mocanu și Anna Lesko au încins imaginația tuturor.

Bogdan Mocanu și Anna Lesko, goi în cadă. Ce a declarat cântărețul: „Urmează orgasm...”

Bogdan Mocanu și Anna Lesko au intrat din nou în atenția publicului. Aceștia au reușit să atragă toate privirile, după ce s-au pozat dezbrăcați în cadă. Fostul concurent de la Puterea Dragostei și cântăreața au o mare surpriză pentru fanii lor. Cei doi artiști pregătesc o colaborare și deja și-au pus toți admiratorii pe jar.

Bogdan Mocanu, declarații de senzație pe Instagram

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Acesta a devenit cunoscut odată cu participare lui la emisiunea Puterea Dragostei. Este, de asemenea, fericitul câștigător al primului sezon și se bucură de succes pe toate planurile. Multe femei ar da orice să fie cu el, dar el nu are ochi pentru niciuna. Are lucruri mult mai importante de făcut și se ocupă din plin de cariera lui,

Anna Lesko nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este recunoscută pentru imaginile provocatoare pe care le postează de fiecare dată. Ea reușește să atragă atenția tuturor bărbaților din mediul online. Fotografiile sale stârnesc zeci de reacții și uneori este criticată pentru alegerile pe care le face. Zilele acestea, chiar a răbufnit pe Instagram din cauza unor comentarii răutăcioase pe care le-a primit.

Bogdan Mocanu și Anna Lesko, goi în cadă. Ce a declarat cântărețul: „Urmează orgasm...”

Când doi artiști precum ei își unesc forțele, nu are cum să nu iasă ceva tare. Ei s-au pozat goi în cadă, moment în care toată lumea a luat foc. Totul s-a datorat noii lor piese, pe care o vor lansa curând. Și-au pus toate speranțele în colaborarea lor și speră că avea succes. Nu au anunțat și data lansării, iar admiratorii lor așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce a ieșit. Bogdan Mocanu a postat recent un mesaj pe Instagram în care și-a anunțat fanii că urmează o melodie bombă.

Urmează orgasm auditiv și vizual cât de curând. Promit ca o sa va placa!”, anunță Bogdan Mocanu pe contul lui oficial de Instagram.