Bogdan Mocanu surprins în compania unei blonde superbe. Cine este domnișoara misterioasă / FOTO

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost surprins în compania unei femei, după despărțirea de Andra Volos

Bogdan Mocanu a apărut alături de o blondă superbă. Cine este domnișoara misterioasă / FOTO

Câștigătorul primului sezon al show-ului Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu a avut două relații în casa iubirii. Prima sa parteneră din primul sezon a fost  Roxana Buzoiu, însă relația dintre cei doi s-a terminat destul de repede. Aceștia nu au fost pe aceeși lungime de undă, iar caracterele lor diferite le-a dat de furcă în acea perioadă, hotărând să pună punct.

Mocanu a rămas în concurs și la cel de al doilea sezon al emisiunii difuzate pe Kanal D. Acolo, a întâlnit-o pe Andra Volos și au format un cuplu care a stârnit invidia celor din jur. După ce au ieșit din casa Puterea Dragostei, totul părea să meargă pefect în relația celor doi.

Nu la mult timp după, au șocat cu vestea că s-au separat din cauza infidelității partenerului. Andra a suferit mult din cauza iubitului său, declarând acest aspect în nenumărate rânduri în filmulețe postate pe pagina sa de Instagram.

Bogdan Mocanu a apărut alături de o blondă superbă. Cine este domnișoara misterioasă / FOTO

Bogdan Mocanu, întâlnire cu o blondă misterioasă

Deși Mocanu a încercat să se împace cu fosta iubită, relația dintre ei nu a mai funcționat. Fostul concurent este singur de ceva timp, însă nu s-a afișat cu nicio altă domnișoară la braț. Au fost mai multe speculații despre viața personală a artistului, însă niciuna nu s-a dovedit a fi adevarată.

Bogdan Mocanu a apărut alături de o blondă superbă. Cine este domnișoara misterioasă / FOTO

Cu toate acestea, fostul iubit al Andrei a ieșit la restaurant cu o domnișoara frumoasă, potrivit Cancan.ro. Mai mult decât atât, acesta a și postat o poza cu ea pe Instastory. Blonda misterioasă ținea în brate pisica lui Mocanu, Gucci, și păreau că se înțeleg de minune.

Gucci și blondina nu par că se cunosc de puțin timp, asta ar însemna că între cei doi există o legătură mai veche. Identitatea acesteia nu a fost dezvăluită și nu se știe daca i-ar fi doar o simplă prietenă sau poate chiar mai mult.