Bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat? Cum s-a dat creatoarea de modă de gol

Apele nu se liniștesc niciodată în viața celei mai tunate vedete din România. Bianca Drăgușanu a lansat bomba prin care și-a pus urmăritorii pe gânduri.

Ce relație există între Alex Bodi și fiica Biancăi Drăgușanu? Imaginile vorbesc de la sine

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi păreau, pentru toată lumea, ajunsi la un capitol încheiat, mai ales din perspectiva faptului că fiecare dintre ei și-a refăcut viața într-un fel sau altul. Cu toate acestea, surprizele se țin lanț în viețile lor chiar dacă soarta i-a despărțit de nenumărate ori.

Blondina a fost cea care a ridicat în mintea tuturor celor peste 1 milion de fani care o urmăresc numeroase întrebări care nu au făcut decât să alimenteze misterul.

Bodi a expediat-o pe Daria pentru a se întoarce la Bianca?

Daria Radionova a anunțat pe Instagram că a părăsit România în urmă cu o zi. Rusoaica nu a lăsat în urmă prea multe explicații cu privire la decizia ei, mai ales că inițial aceasta își propusese să îl aștepte pe milionar chiar în casa lui din Pipera, până când se va elibera din arestul preventiv.

Pură coincidență sau nu, în același timp Bianca Drăgușanu se arăta pe Instagram extrem de zâmbitoare și plină de viață. Mai mult, alături de prietena ei cea mai bună blondina asculta cu patos melodiile ei și ale lui Bodi.

Cei doi nu s-au sfiit niciodată să arate tuturor că iubesc muzica de petrecere și nu au ratat nici o șansă pentru a se bucura de versurile și liniile melodice potrivite în orice situație.

 „Pe tine jur iubire, te iubesc de mor! Tu pentru mine ești lumina ochilor, Mai stai, mai stai , dă-mi sărutul nopților de Rai” sunau versurile melodiei celor doi pe care Bianca le rostea cu foc.

Ceea ce i-a determinat pe mulți să creadă că Bodi a făcut deja pasul spre împăcare a fost un indiciu minor pe care chiar Bianca l-a oferit. Alături de filmulețele în care diva cânta melodia respectivă ea a atașat și sigla „Bitcoin”. Toată lumea știe că iubitul ei s-a prezentat mereu ca fiind implicat în tranzacții pe piața de criptomonede.

Bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat? Cum s-a dat creatoarea de modă de gol

Deocamdată, blondina nu a dat din casă mai mult decât atât însă o altă teorie ar fi și cea în care, la faza asta, Bianca să folosească o carte pe care o joacă de obicei doar Oana Zăvoranu și anume, să pună sare pe rană, bucurându-se că Daria lasă cu ochii în soare pe fosta ei iubire.

Relație cu năbădăi presărată cu agresiune

Bianca și Alex Bodi au avut o relație ce a durat 2 ani. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește pe litoral, iar milionarul a făcut sacrificiul suprem pentru divă. Fără să stea pe gânduri acesta a divorțat de mama fiicei lui pentru a-și oficializa relația cu Bianca.

Chiar dacă au avut momente frumoase, per ansamblu relația lor a fost presărată cu multe conflicte și chiar cu agresiune. Bianca a recunoscut de două ori că iubitul ei a agresat-o nejustificat. De cealaltă parte Alex Bodi și-a recunoscut vina că ar deveni impulsiv, însa susține că blondina era cea care îl provoca mereu.