Bomba zilei! Bianca Drăgușanu are o nouă relație? Diva s-a dat de gol:”Voi ieși la cina romantică”

Dacă Alex Bodi s-a combinat fără să stea pe gânduri dipă despățire nici Bianca nu se lasă mai prejos. Focoasa blondină a făcit un anunț cu care și-a băgat urmăritorii la bănuieli.

Bianca Drăgușanu, decizie radicală în legătură cu fiica ei. Ce se întâmplă cu micuța, după ce blondina s-a despărțit de Alex Bodi

Bianca a uitat definitiv de primțul care i-a pus lumea la picioare. Fosta soție a lui Alex Bodi nu se joacă atunci când declară că are viață mult prea frumoasă pentru a suferi din dragoste. Chiar în ultima ei apariție televizată diva a declarat că are în continuare încredere în bărbați și chiar se simte pregătită să primească și să ofere iubire. După declarația respectivă, Bianca a aruncat astăzi bomba în mediul online.

 Focoasa blondină a pus deja ochii pe un nou partener?

Toată lumea știe că până la ora actuală Bianca a țintit numai spre bărbați celebri și potenți financiar. Din lista ei, doar Victor Slav nu era neapărat considerat potrivit pentru ea, fapt dovedit ulterior și odată cu divorțul celor doi.

Bomba zilei! Bianca Drăgușanu are o nouă relație? Diva s-a dat de go:"Voi ieși la cina romantică"
Cătălin Botezatu, Adrian Cristea, Tristan Tate sau Alex Bodi au în comun conturi pline, impun respect și emană putere prin toți porii, atuuri care o atrag pe Bianca cel mai tare din spusele ei.Niciunul însă dintre cei care i-au trecut prin viață nu a fost precum fostul ei soț.Bianca nu s-a sfiit să ascundă ca milionarul Alex Bodi a fost dragostea vieții ei. De altfel, diva era extrem de mândră de felul în care se potrivea mai ales din punct de vedere fizic cu fostul ei iubit.

„Suntem frumoși și nebuni.”declara aceasta într-o emisiune în care a fost prezentă alături de afacerist.

Nici Alex Bodi nu a fost mai puțin îndrăgistit, milionarul promițându-i vedetei că vor avea o nuntă desprinsă din povești. Bianca vorbea despre acest subiect cu extrem de multă ardoare.Totodată, cei doi și-au exprimat dorința de a avea în viitorul apropiat și doi copii. Celebrul cuplu a făcut și pașii necesari pentru a atinge acest ideal.Cei doi au fost suprinși ieșind dintr-o clinică privată din București renumită pentru procedurile de fertilizare in vitro.

„Mie mi-a promis o nuntă ca în povești. Vom avea cea mai frumoasă nuntă, dar nu din țară, ci din lume. Noi suntem altfel”, spunea Bianca.

Acum, toate par să rămână amintiri având în vedere că cei doi au luat-o pe drumuri separate.Dacă Alex Bodi se arată extrem de îndrăgostit chiar și din arest făcând gesturi romantice pentru rusoaica Daria Radionova, Bianca a scăpat porumbelul ïn ceea ce privește o posibilă relație. Diva a făcut câteva Instastory-uri din mașină în care împărtășea fanilor ce program încărcat are ea.Printre activitățile ei de la finalul zilei, creatoarea de modă a menționat și faptul că trebuie să se aranjeze pentru o cină romantică la ceas de seară.

„Trebuie să mă aranjez pentru că diseară merg la o cină romantică” a spus vedeta.

Totul a fost de fapt o strategie cel mai probabil pentru -a-i face curioși pe fanii ei. Ulterior diva a ținut să menționeze că întâlnirea va avea loc doar între fete, alături de cele mai bune prietene ale ei.