Bomba zilei! Fosta soție a lui Bodi ar putea intra în posesia averii acestuia? Milionarul se va înfuria când va afla!

Telenovela momentului continuă să șocheze. Ancheta în care Alex Bodi este cercetat pentru proxenetism ar putea lua o turnură complet neașteptată.

În ultimele zile au ieșit la iveală numeroase detalii despre arestarea care a șocat România. În continuare însă sunt scoase la lumină diverse scenarii care ar umple singure o telenovelă de succes.

Unul dintre acestea este acum legat de fosta soție de care afaceristul a divorțat pentru a fi împreună cu Bianca. Iulia Sălăgean, cea care le-a povestit de altfel anchetatorilor ce s-a întamplat în viața ei cât a fost căsătorită cu milionarul din Mediaș, ar putea primi în curând o parte din averea lui Bodi. Totul ar putea fi posibil doar într-un anumit context.

L-a turnat la poliție iar acum îi poate lua banii?

Alex Bodi și Iulia Sălăgean s-au căsătorit în urmă cu 5 ani. Cei doi au avut o nuntă cu ștaif la care au luat parte multe numele grele din lumea interlopă, unde tonul a fost dat de cei mai celebri lăutari. Nașul afaceristului a fost nimeni altul decât cunoscutul Adrian Tâmplaru, proprietar al unui restaurant din Germania, cercetat de altfel în același dosar.
Bomba zilei! Fosta soție a lui Bodi ar putea intra în posesia averii acestuia? Milionarul se va înfuria când va afla!

La scurt timp după nuntă, Iulia a luat-o pe un drum în care a fost îndrumată chiar de către fostul ei soț. Femeia ar fi fost obligată să își agațe țintele din cluburile de noapte din Frankfurt și să se prostitueze pentru el.

Blondina a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum a decurs etapa respectivă a unei vieți de care cu greu dorește să-și aducă aminte. Ea a precizat că milionarul făcea deseori presiuni asupra sa pentru a face rost de și mai mulți bani. Nu se cunosc încă motivele care ar fi determinat-o pe Iulia să ajungă să îl toarne pe acesta la poliție însă cert este că nu va ceda cu una cu două.

Acum totul ar putea fi întors complet în favoarea ei. Asta pentru ca în acest moment procurorii investighează modul în care Alex Bodi a reușit să se îmbogățească. Dacă averea lui provine din activitatea infracțională pentru care este cercetat, procurorii ar putea aplica legea luând decizia ca banii acestuia să se întoarcă cu statutul de prejudiciu destinat victimelor.

Drept urmare Iulia Sălăgean ar putea încasa o sumă considerabilă. Cei doi foști soți au împreună o fetiță de 4 ani, iar în ultima perioadă Bodi și-a ajutat extrem de mult fosta soție. Nu doar că a susținut-o să se mute în Capitală alături de micuță ci îi plătea și chiria. Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu au lăsat să se înțeleagă recent că sunt în relații extrem de bune.