Brigitte, noi declarații despre divorț! Familia lui Pastramă a amenințat-o pe vedetă: „Mi-au făcut rău”

Brigitte și Florin Pastramă divorțează!

Brigitte, noi declarații despre divorț! Familia lui Pastramă a amenințat-o pe vedetă: "Mi-au făcut rău"

Vestea că Brigitte și Florin Pastramă o vor lua pe căi separate a zguduit întreaga lume mondenă. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, care a simțit nevoia de o pauză. Ea a remarcat că soțul ei a început să se schimbe și nu a mai suportat acest lucru. Din declarațiile sale el a început să devină extrem de violent și asta datorită familiei sale.

Ea a decis să se separe de acesta atât pentru siguranța ei cât și pentru cea a copiilor pe care îi au împreună. De când a făcut anunțul șocant multă lume s-a întrebat care este adevăratul motiv al despărțirii lor.

Ea nu și-a ținut fanii prea mult timp pe jar și a vorbit sincer si deschis despre problemele din viața ei personală. Nu s-a ascuns niciodată după deget și a preferat ca lumea să afle întregul adevăr chiar din gura ei. Pe scurt ea se săturase să mai îndure comportamentul agresiv al soțului sau și a considerat că despărțirea în clipa de față este singura soluție.

Brigitte, noi informații despre divorț

Speră ca între timp, Florin Pastramă să se gândească bine și să își schimbe atitudinea. Toate probleme ar fi apărut, din câte mărturisește Brigitte, din cauza familiei acestuia. Ei i-au vrut întotdeauna răul și dacă ar fi fost după ei ar fi lăsat-o fără niciun ban. Despre el a vorbit mereu frumos, spunând că este un om extraordinar, dar multe lucruri îl fac să acționeze așa cum nu este de fapt firesc.

Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun; îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a stat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat.”, a povestit Brigitte.

Brigitte, noi declarații despre divorț! Familia lui Pastramă a amenințat-o pe vedetă: "Mi-au făcut rău"

Ea a încercat să remedieze situația cu familia lui dar acest lucrua fost peste puterile sale. În plus le-a dat acestora chiar și sume mari de bani dar nu a primit nimic bun în schimb. Se pare că aceștia chiar ar fi mințit că este infectată cu coronavirus, doar pentru a i se închide emisiunea și pentru ca ea sa rămână fără surse de venit.

„Familia lui a venit la mine în casă, să le dau bani, să-i ajut; apoi mi-au făcut rău, au spus ca am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit. Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie, și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenințată. Și eu am fost amenințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața, să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere.” , a mai spus Brigitte la Antena Stars.