Brigitte Pastramă o dă în judecată pe fosta iubită a soțului său: „Îmi doresc să-și vadă de viața ei”

Brigitte Pastramă nu o mai iartă pe fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă o dă în judecată pe fosta iubită a soțului său: „Îmi doresc să-și vadă de viața ei”

Un adevărat război s-a pornit între Brigitte Pastramă, actuala soție a lui Florin Pastramă, și fosta iubită a acestuia, Raluca Podea. Aceasta s-a săturat de toate cuvintele dure pe care i le-a adresat femeia, astfel a decis să o dea în judecată. Se pare că tot ceea ce își dorește este să-și caute dreptatea în instanță pentru a-și determina rivala să nu o mai atace în mod public.

Raluca Podea

Brigitte Pastramă: „Îmi doresc să-și vadă de viața ei”

Acum un an, Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut pe platourile de filmare a emisiuniii  „Ferma”. Cei doi s-au plăcut din prima clipă și au ajuns astfel să formeze un cuplu. Cu toate acestea ei au parte de o poveste de dragoste cu năbădăi. Cei doi s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, dar au dovedit că iubirea lor este mai puternică decât orice fel de neînțelegere.

Brigitte Pastramă o dă în judecată pe fosta iubită a soțului său: „Îmi doresc să-și vadă de viața ei”
Raluca Podea, pe vremea când Brigitte Pastramă nu era în peisaj

La vremea aceea, bărbatul forma un cuplu cu Raluca Podea. El a renunțat totuși la femeie pentru a fi împreună cu actuala lui soție. Tocmai din acest motiv, Brigitte și Raluca Podea au ajuns la cuțite. Cele două femei s-au jignit extrem de tare, iar Brigitte s-a săturat de toate injuriile venite la adresa ei.

”Vreau să-i văd măturând și spălând stradă!”, a spus la un moment dat fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Raluca Podea, rivala lui Brigitte Pastramă

Recent, cearta lor a ajuns la un cu totul alt nivel. Actuala parteneră de viață a lui Florin Pastramă a decis să acționeze în instanță, după ce Raluca a făcut si ea la rândul ei același lucru.  În ultimul interviu pe care l-a acordat, ea a mărturisit că vrea ca femeia să își vadă de viață și să îi lase în pace odată pentru totdeauna. Scandalul dintre cele două pare tot mai strâns și este departe de a se termina prea curând.

„Eu i-am făcut plângere la Poliție pentru cele două amenințări. Eu am înregistrarea convorbirii în care spune cu lux de amanunte cum a vrut să pună să ne bată pe mine și pe Pastramă, pe un anume Bogdan Vraciu. Eu nu vreau decât ca această femeie să ne lase în pace, să-și vadă de viața ei. Eu cred că ea încearcă să contracareze cumva plângerea mea penală”, a declarat Brigitte, în exclusivitate pentru Playtech.ro.